Újabb bizonyíték, hogy ő Miley Cyrus új szerelme

Egyre biztosabb, hogy Liam után ő lesz a következő…

Újabb bizonyíték, hogy ő Miley Cyrus új szerelme

Ha valakit, akkor Miley Cyrust biztosan nem érdekli, mit gondolnak róla mások. Ezt az is bizonyítja, hogy Liam Hemsworth-szal való szakítása után szinte azonnal összejött Kaitlynn Carter bloggerrel, és intim fotók is kikerültek róluk a netre. Persze a sztár egyáltalán nem törődik a róla szóló hírekkel, sőt még talán élvezi is, ha megbotránkoznak rajta a rajongói.

Legutóbb például arról pletykáltak a lapok, hogy a két csaj között több is történt: állítólag nyilvánosan szexeltek egy szórakozóhelyen. Bár ezt nem tudhatjuk biztosan, a legújabb infók szerint az tuti, hogy Miley örökre emlékezni fog arra, hogy milyen volt a Kaitlynnel való olaszországi nyaralása, ugyanis magára tetováltatta az olasz Visconti-család címerét. Ez pedig azt is jelenti, hogy a tetkónak a bloggercsajhoz is köze van, ami miatt egyre biztosabb, hogy Mileyt gyengéd érzelmek fűzik hozzá.

Az énekesnő egyenesen a sztár tetoválóművészt, Doctor Woo-t kereste fel, hogy varrja rá a kiválasztott mintát. A művész Instán meg is osztotta a kész alkotást, a következő leírással: „Egy cool régi szobor, amit Miley Cyrus talált Olaszországban.”

 

View this post on Instagram

 

Cool old sculpture @mileycyrus found in Italy ✨ 🐉🖼 #hideawayatsuitex #slimneedle

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_) on Aug 21, 2019 at 1:25pm PDT

Egyelőre nem tudhatjuk, hogy Miley felvállalja-e az új kapcsolatát a nyilvánosság előtt is, az viszont biztos, hogy Liam nem szeretné többé, hogy közük legyen egymáshoz, ezért már be is adta a válási kérelmet.

Még több

Sztárhírek