Camila Cabello ennél már nem is lehetne szerelmesebb

Ennyit arról, hogy csak PR fogás a kapcsolata…

Camila Cabello ennél már nem is lehetne szerelmesebb

Most már tuti, hogy a nyár legszerelmesebb párjának díját egyértelműen Shawn Mendes és Camila Cabello nyerné! A két énekesről a közös videoklipjük után sejteni lehetett, hogy több van köztük, mint barátság, de hivatalosan csak akkor vállalták fel kapcsolatukat, amikor Camila szakított akkori pasijával, Matthew Hussey-val.„Shawn és Camila eredetileg csak élvezte egymás társaságát és benne voltak egy kis nyári flörtben. Camilának épp véget egy kapcsolata ért, Shawn pedig a turnéja közepén tartott, de mégis egymásba szerettek, most pedig dolgoznak a kapcsolatukon” – mondta egy bennfentes.

Azóta pedig szinte nem is telik el úgy nap, hogy ne fotóznák le a szerelmeseket kézen fogva csókolózni, vagy ne fejeznék ki valahogy egymás iránt érzett érzelmeiket – legutóbb például Camila vallomásán olvadozott mindenki. A sztárcsajnak egyébként most már mondania sem kell semmit, hiszen most lekapták, ahogy Shawn-t nézi a legutóbbi brooklyni koncertje közben – az arca pedig többet elárult minden szónál. Nézd csak, mennyire sugárzik róla, hogy szerelmes!

Az énekes pedig még meg is említette a barátnőjét koncertje közben, sőt egy számot külön neki küldött! Camila amúgy a fellépés közepén érkezett a hátsó bejáraton keresztül egy barátjával, és amikor Shawn felvezette a ‘Fallin’ All in You’ című dalát, úgy fejezte be a mondatát, hogy „Ez a szám neked szól, Mami!”, és rámutatott Camilára. Szinte forrt végig a levegő, a pár pedig le se vette egymásról a szemét az Us Weekly magazin forrása szerint.

Ha valaki ezek után is azt hinné, hogy Camila és Shawn kapcsolata kamu és az egész csak egy PR mutatvány, akkor rossz hírünk van, hiszen mostantól hivatalos, hogy ők a legújabb álompár!

Még több

Sztárhírek