A Kardashian-tesók bikinis képeinél nincs ma dögösebb  

Új szintre emelték a strandon szexizés fogalmát.

A Kardashian-tesók bikinis képeinél nincs ma dögösebb  

A Kardashian család csaj tagjai nem csak akkor tudnak hatalmas bulit csapni, ha giga szülinapi partit szerveznek – mint a múltkor Kylie Jenner, OMG -, hanem a sima strandélményeiket is filmbeillően töltik. Most éppen Charlie angyalaiként pózolt és poénkodott a Kardashian-tesók közül Khloé és Kim. Ahhoz, hogy meglegyen a tökéletes angyali trió, még az egyik közös barátnőjüket, Lalát is magukkal vitték.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 24, 2019 at 2:21pm PDT

Kim csak ennyit kommentelt a megosztott képekhez: Szia Charlie. Mi lennénk a tökéletes Charlie Angyalai szereplők.” Elsőre lehet, hogy csak a bikiniket szúrtad ki, de ha belelapozol a fotókba, csekkolhatod a popsikirálynő brutál kockahasát is. Persze a cuki gyerekeiket is magukkal vitték a beachre, csak a random fotózás erejéig álltak össze egyedül.

Khloé megosztott egy közös fotót a kis True-val is, amit azonnal betámadtak a trollok, hogy csak kiegészítőnek használja a saját gyerekét. Ugye milyen gonosz beszólás még egy trollhoz képest is? Nyugi, a celeblány megvédte magát és alaposan leoltotta a béna beszólást: Azt szeretnéd kérni a szülőktől, hogy ne hozzanak létre emlékeket és hagyományokat a saját gyerekeikkel? Én vagyok az anyja és minden nap közösen ünnepeljük az életet. True és én varázslatos emlékeket hozunk létre EGYÜTT ÖRÖKRE.” Ezek után kinek lenne kedve beszólni?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Aug 19, 2019 at 6:01am PDT

Még több

Sztárhírek