Ezért gondolják a rajongók, hogy Lady Gaga szerelmes      

Méghozzá Bradley Cooperbe!

Ezért gondolják a rajongók, hogy Lady Gaga szerelmes      

Lady Gaga szerelmi élete sok változáson ment keresztül az utóbbi időben. Pár hónapja szakított vőlegényével, Christian Carino-val, akivel 2 évig alkottak egy párt. Ez azután történt, hogy mindenki azt hitte, Bradley Cooper és Gaga egymásba szeretett a Csillag születik forgatásán, mert a film promózását hatalmas átéléssel és szerelmes egymásra pillantásokkal” csinálták végig. Ráadásul nem sokkal később Bradley is szakított Irina Shaykkal, akivel 4 évig voltak együtt, így már minden adott volt ahhoz, hogy a színész és az énekesnő bevallják, hogy szerelmesek. De nem ez történt…

Gagát ugyanis nemrég egy hangmérnökkel, Dan Hortonnal látták csókolózni, és a jelek szerint ő az énekesnő új pasija. Sőt, a napokban egy olyan fotót is megosztott, amin egy csokor rózsa és egy gyertya látható, a sztár pedig a háttérben pózol:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Aug 21, 2019 at 9:58pm PDT

Ez a kép pedig beindította a fanok fantáziáját, akik ilyen kommentekkel árasztották el a posztot:

„Szerelmes vagy, Gaga?”

„Hol bujkál Bradley?”

„Bradley lőtte ezt a fotót?”

A rajongók most kicsit mellélőttek, ugyanis a sztár csakis Dantől kaphatta a csokrot, akiről egy forrás így nyilatkozott az Entertainment Tonight-nak: „most jól érzik magukat együtt. Tudnak a zenéről beszélni, és a sok nagy névről, akivel együtt dolgoztak. Gaga tiszteli Dan munkáját, olyan számára, mint a friss levegő. Dan aranyos, és nagyon más, mint a tipikus hollywoodi pasi.”

Még több

Sztárhírek