Meghannak és Harrynek döntenie kell a sztárság és a royal életmód között   

Népszerűségük talán már nagyobb, mint Diana hercegnének volt.

Meghannak és Harrynek döntenie kell a sztárság és a royal életmód között   

Angela Levin, királyi életrajzíró nyilatkozott a napokban a brit Telegraph-nak azzal kapcsolatban, hogy Harrynek és Meghannek hamarosan döntenie kell, hogy a celebvilág részese akarnak-e lenni, vagy maradnak inkább a királyi életmód mellett. Levin mindehhez hozzátette, nem tudja elképzelni, hogy a Hollywoodból érkezett Meghan csendben és visszafogottan tudna élni, ahogy azt elvileg egy hercegnének kellene tennie. Szerinte a royal pár sem tudja valójában, hogy mit szeretne, de muszáj lesz dönteniük, mert a világ minden lépésüket figyeli.

És ezt szó szerint kell venni, ugyanis az sem mindegy, mikor, hova de leginkább mivel utaznak. Nemrég abba is belekötöttek már a kritikusok, hogy Harry és Meghan magángéppel repültek, ami környezetkárosítóbb, mint egy utasszállító gép. Szinte már többet szerepelnek pletykalapok címlapjain, mint más, A-listás celebek – persze erről nem feltétlenül ők tehetnek, hisz nem ők kérik, hogy írjanak róluk.

Harry és Meghan egyébként hamarosan Dél-Afrikába utaznak a kis Archie-val együtt, ez az út pedig meghatározhatja a jövőjüket, pontosabban azt, hogy a későbbiekben miként határozzák meg magukat, hogyan fognak viselkedni. Elfogadják, hogy a brit királyi családhoz tartoznak, és emiatt vannak kötelességeik, vagy inkább A-listás celebekként élik tovább az életüket?

Még több

Sztárhírek