Sztárok, akik kiálltak Miley Cyrus mellett a válási botrányban

Nem is hinnéd, mennyien támogatják őt!

Sztárok, akik kiálltak Miley Cyrus mellett a válási botrányban

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Miley Cyrus nemrég a közösségi oldalain fejtette ki véleményét azzal kapcsolatban, hogy a pletykák szerint megcsalta Liamet. A sztárcsaj nem csak Twitteren, de egy hosszú Insta-posztban is összeszedte gondolatait erről, és elmagyarázta, hogy mi állt a szakítás hátterében: „Sok mindent bevallok, de azt nem, hogy megcsalás miatt ért volna véget a kapcsolatunk. Mondtam már korábban is, és igaz is marad. Szeretem őt, de meg kellett tennem ezt az egészséges döntést a saját életemért, és még sosem voltam ennyire boldog” – írta az Instáján.

És bár korábban is extra bevállalósnak ismertük Mileyt, most tényleg rengeteg sztár fejezte ki támogatását a komment szekcióban az őszintesége miatt. Többek között Madonna is! „Ember vagy! Éled az életed, mint bármelyik nő. Nem kell bocsánatot kérned senkitől!”, vagy Justin Bieber: „Imádom ezt, Miley!”, de Bella Thorne is meghatóan fejezte ki együttérzését a dologgal kapcsolatban: „Szívből jövő, amit írtál, sok bátorság kell hozzá. Imádom minden verziódat. A tökéletesség tökéletlen, és ez egy tény.”

Egyébként elég hosszú sztárok listák, akik kiálltak az énekesnő mellett, rajta van például Shailene Woodley, Vanessa Hudgens, Amber Valletta, Juicy J, Taylor Hill és még sokan vannak akik egy-egy (vagy éppen rengeteg) szívecske emojival biztosították őt a támogatásukról. Miley testvérei, Brandi és Trace Cyrus is nagyon édes kommentetet hagytak a poszt alatt, Brandi például ezt írta: „Büszke vagyok rád, hugi!” Ugye, milyen kedves tőlük?

Szóval egyelőre úgy tűnik, minden jel arra utal, hogy az álompár mostanában biztosan nem fog újra összejönni, amit bár sajnálunk, de annak örülünk, hogy Miley jól érzi magát, és a hírek szerint egyre komolyabb a kapcsolata Kaitlynn Carterrel. A kérdés az, hogy az énekesnő után vajon Liam is megtalálja-e hamarosan a boldogságot valaki más oldalán…

Még több

Sztárhírek