Hihetetlen, mi derült ki Taylor Swift naplójából

Az énekesnő megosztotta a régi naplója részleteit, amiből kiderült pár érdekes infó!

Hihetetlen, mi derült ki Taylor Swift naplójából

Emlékszel még arra, amikor pontosan 10 évvel ezelőtt Kanye West kellemetlen helyzetbe hozta Taylor Swiftet a VMA díjátadó színpadán? Az énekesnő épp egy díjat vett át, Kanye pedig felrohant a színpadra és ellopta a showt, amit mindenki döbbenten figyelt.

Taylor most közzétette a régi naplója oldalait, és az egyik pontosan erről a napról szól: „Ha azt mondtad volna nekem, hogy Kanye West lesz a hetem, a média és a VMA középpontja, akkor biztos a szememet forgattam volna… És ha azt mondtad volna nekem, hogy a zeneipar egyik legnagyobb sztárja felugrik a színpadra és azt mondja, hogy nem gondolta volna, hogy nyernem kellene egy élő televíziós műsorban, akkor erre azt válaszolnám, hogy „Ilyen dolog nem igazán történik meg a való életben.” Nos… úgy tűnik, mégis.”

Azért elég higgadtan reagálta le a dolgot, nem igaz? Egyébként pont a napokban derült ki, hogy mi történt az eset után: Beyoncé és Taylor a backstage-ben sírtak Kanye produkciója miatt. A Viacom igazgatója pedig a következőt nyilatkozta a Billboardnak: „Hátramentem a színpad mögé, ahol Beyoncét és az apukáját láttam sírni… A Taylorral való kapcsolatom miatt nem hagytam annyiban a dolgot. Az anyukája és ő is sírt, ezért sűrű elnézést kértem.” Az tuti, hogy ezt az esetet sem a fanok, sem Taylor, de Beyoncé sem felejti el soha…

Még több

Sztárhírek