A Jóbarátok egyik főszereplőjét majdnem kiírták a sorozatból

Elképzelni sem tudjuk, milyen más lett volna a kedvenc sorozatod nélküle…

A Jóbarátok egyik főszereplőjét majdnem kiírták a sorozatból

Képzeld, a Jóbarátok már majdnem 25 éve jelent meg először a tévéképernyőkön! Viszont a kedvenc sorozatod, amit bármikor képes vagy újranézni, majdnem teljesen máshogy alakult. Konkrétan eggyel kevesebb barát üldögélt volna a Central Perk kávézóban.

Saul Austerlitz író, a sori közelgő negyed évszázados évfordulója alkalmából megjelent vadiúj könyvében, a Generation Friendsben egy elég meglepő titokról rántotta le a leplet. Kiderült ugyanis, hogy Jennifer Anistont (!) majdnem kiírták a sorozatból! Most gondolj bele: mégis milyen lett volna a Jóbarátok Rachel Green nélkül?!

De miért is fenyegette Jent az a veszély, hogy távoznia kell a soriból? Austerlitz szerint az történt, hogy a színésznő korábban már felvett néhány epizódot egy másik szitkomhoz, a Muddling Through-hoz, ami a Jóbarátokkal konkurens csatornán, a CBS-en ment volna. Viszont az NBC (azaz a Jóbarátokat gyártó stúdió) is tudta már akkor, hogy Jen (és ugye Rachel) nélkül semmit sem érne a sori.

És nem fogod elhinni, milyen húzással sikerült megtartaniuk a színésznőt! Képzeld, az történt, hogy amikor a Muddling Through-t adták a CBS-en, az NBC Danielle Steele regényekből készült romantikus filmeket vetítettek, ezzel elhappolva Jen másik sorozatának célközönségét. Így a Muddling Through nem indult be, sőt: megszüntették, neked pedig soha nem kellett nélkülöznöd Rachel Greent a Jóbarátokból! Durva sztori, mi?

Még több

Sztárhírek