Kim Kardashian nagyon kínos dolgot árult el magáról

Beismerte, hogy ennek az egy dolognak teljesen a megszállottja volt.

Kim Kardashian nagyon kínos dolgot árult el magáról

Biztos te is emlékszel még arra, hogy mekkora botrányt kavart 2007-ben Kim Kardashian otthoni szexvideója. Azonban Kris Jennernek hála az egész felhajtás végül jól sült el a Kardashian családnak, hiszen rögtön leszerződtették őket a Keeping Up with the Kardashians valóságshowra, ami a mai napig fut az amerikai E! csatornán.

A sorozat annyira bejött az embereknek, hogy idén ősszel indul a 17. évada. Durva, igaz? A Kardashian tesóknak pedig nem csak a külseje ment keresztül hatalmas változásokon, de a bankszámlájuk is szépen megnövekedett. Kylie Jenner például a Forbes magazin szerint a világ legfiatalabb dollármilliárdosa, amit persze nagyban köszönhet a tehetős családjának. De a család többi tagja is szépen profitál a hírnévből.

Kim pedig legutóbb a Vogue Arabia címlapján pózolt, amiért nagyon sok negatív kritika érte, hiszen származását tekintve örmény-amerikai, és nem arab. A magazinban egyébként egy ritka interjú is napvilágot látott, amiben Kanye West, Kim férje kérdezgeti őt a hírnévvel való viszonyáról.

„Egyetértek azzal, hogy a hírnévre rá lehet kattani és sokáig tartott, amíg rájöttem, hogy csak erre az egyetlen egy dologra koncentráltam és mennyire elveszettnek is éreztem magam sokszor. Ezelőtt megszállottja voltam a hírnévnek, de mostanra már ez megváltozott. A pénzszerzés volt mindig a célom, de a hírnév elérése volt a megszállottságom” – árulta el Kim.

Azt is hozzátette, hogy nagyon sokan a mai napig azt hiszik róla, hogy a jogi egyetemért sem kell igazán megdolgoznia, hanem csak „megveszi” a diplomáját. „Van egy nagy tévhit velem kapcsolatban, mégpedig, hogy nem kell megdolgoznom a jogász diplomámért, hanem megvásárolhatom az egészet – ez persze nem igaz. Viszont az alábecsültség és a túlkompenzálás lesz majd a fegyverem.” Az tuti, hogy Kim megszállottsága végül kifizetődött az egész családnak.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek