Demi Lovato és Taylor Swift rajongói durván összevesztek

Egyetlen mondat miatt robbant ki a vita…

Demi Lovato és Taylor Swift rajongói durván összevesztek

A napokban rendezték meg az MTV VMA gálát New Yorkban, és mindenkinek feltűnt, hogy Demi Lovato nem vett rajta részt. Az énekesnő a fanoknak egy rövid magyarázatot hagyott csak az Instáján, amiben ezt írta: „OKKAL hagytam ki a VMA-t.” 


Viszont ahelyett, hogy elfogadták volna az énekesnő döntését és továbbléptek volna, Taylor Swift rajongói teljesen kiakadtak, mert úgy gondolják, hogy ezzel őt akarta lejáratni. Demi ugyanis abban a percben osztotta meg Instán a magyarázatot, amikor Taylor átvette az év videója díjat. A Swiftie fanok szerint egyértelmű, hogy Demi jelezte, hogy nem kíván egy légtérben tartózkodni az ellenségével.

Taylor hard core rajongói kommentekben és a Twitteren osztották meg a véleményüket ezzel kapcsolatban:

„Úgy gondolom, hogy Deminek nem kellene ennyire fennhordania az orrát, hanem csatlakoznia kellene annak megünnepléséhez, hogy Taylor Swift megnyerte a díjat.”

„Demi beszól, amikor Taylor megnyeri a díjat. MEG LENNÉNK LEPŐDVE?”

„Komolyan inspiráló azt látni, ahogy Demi megpróbálja felhívni magára a figyelmet úgy, hogy közben Taylorról beszél.”

„Ne védjétek Demit, mert ő nem támogatja a nőket. Utálja Taylor Swiftet, ki tudja miért, azt gondolja, hogy az nem lehet homofób, aki melegeket ismer. Egyszerűen csak rossz ember úgy, ahogy van. Belefáradtam ebbe az egészbe.”

Demi rajongói persze próbálták megvédeni az énekesnőt, hiszen tényleg nem utal arra semmi, hogy az üzit Taylornak szánta volna. Valójában inkább arról lehet szó, hogy Demi valamire készül, amit egyelőre titkol, és emiatt nem árulhatta el, hogy mi a valódi oka, hogy kihagyta a gálát. Persze azért azt se felejtsük el, hogy Demi és Taylor tényleg nincsenek jóban…

Még több

Sztárhírek