Kiderült, mennyit keres Liam Hemsworth  

Az tuti, hogy a válás után sem kell majd aggódnia!

Kiderült, mennyit keres Liam Hemsworth  

Liam Hemsworth, mindannyiunk kedvenc Éhezők viadala sztárja mostanában kevésbé vidám hírekkel szerepel a címlapokon, hiszen Miley Cyrussal való szakítása egyre durvább fordulatokat vesz. Nem elég, hogy Miley nagyon látványosan túl van a színésszel való 10 éves kapcsolatán, de már az új barátnőjét sem rejtegeti a nyilvánosság elől.

Az tuti, hogy a válás nagyon megviseli Liamet, de szerencsére a bankszámláját ezt kevésbé fogja érinteni, hiszen a két celeb házasság előtti szerződést kötött, így a pénzügyeiket teljesen külön kezelték. A válás során, így csak a kisállatokról lehetett volna vitázni, ám a hírek szerint Miley erre gyorsan le is csapott, amit Liam egyáltalán nem bánt.

Szóval, Liam megnyugodhat, hatalmas vagyona biztonságban van. Téged is érdekel, mégis mekkora összegről lehet szó? A Celebrity Net Worth szerint a legkisebb Hemsworth tesónak több mint 25 millió dollár a vagyona, ami több mint 7 milliárd forintot jelent. Durva, igaz? Persze, Liam már 2007 óta szerepel ausztrál sorozatokban, így már tinikorában szép kis zsebpénzt tudott összespórolni magának.

A nagy áttörést viszont az Éhezők viadala filmek hozták meg neki. Arról nincs pontos infónk, hogy mennyit is kereshetett, de Jennifer Lawrence az első részért félmillió dollárt keresett, majd a következő részért már kiharcolta magának a 10 milliós fizut. Liam is valahol ekörül az összeg körül kereshetett.

Ezek után pedig sorra hívták a jobbnál jobb hollywoodi produkciók szerepeire, mint Az utolsó dal, A függetlenség napja és még sokáig sorolhatnánk. Az tuti, hogy a sztárpasi annak ellenére, hogy még csak 29 éves, máris hatalmas vagyonnal rendelkezik.

Még több

Sztárhírek