„Mindig pozitívnak kell lenni!” – Martin Garrix interjú

Bár még csak 23 éves, de máris ő a világ egyik legsikeresebb DJ-je, ráadásul szívesen segít a feltörekvő lemezlovasoknak is a karrierépítésben. A Cosmo.hu-nak pedig azt is elárulta, ki az ő mentora!

„Mindig pozitívnak kell lenni!” – Martin Garrix interjú

Azt írtad Instagramon, hogy az idei Szigetes fellépésed volt életed egyik legdurvább show-ja. Volt időd arra, hogy szétnézz a fesztiválon, mi volt a benyomásod róla?

Varázslatos volt, a közönség pedig egyszerűen őrült! 2015 után másodjára is felléphettem a Szigeten, és elképesztő élmény volt, hogy 4 év után visszatérhettem ide az Anima show-mmal. Sajnos nem volt időm körbenézni, mert hihetetlenül sűrű a nyaram a sok utazás miatt, szóval azonnal el kellett indulnom, mikor lejöttem a színpadról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

One of the craziest shows of my life.. thank you @szigetofficial that was magical!

Martin Garrix (@martingarrix) által megosztott bejegyzés, Aug 10., 2019, időpont: 7:09 (PDT időzóna szerint)

Mi a kedvenc részed a turnézásban?

Az, hogy minden héten a legfantasztikusabb eseményeken játszhatok. Mindig is imádtam turnézni, mert ez egy szuper lehetőség arra, hogy új emberekkel találkozhassak, és felfedezhessek ismeretlen helyeket. Ez a kedvencem!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🚲

Martin Garrix (@martingarrix) által megosztott bejegyzés, Jan 14., 2018, időpont: 4:12 (PST időzóna szerint)

A Szigeten Macklemore is csatlakozott hozzád egy kis időre a színpadon – vele és Patrick Stumppal közös számot is kiadtál áprilisban, ami a „Summer Days” címet kapta. Mit gondolsz, miért passzol tökéletesen az ő zenei stílusuk a tiedhez?

Egy olyan dalt szerettem volna készíteni, amitől az ember azonnal be akar ugrani a kocsiba, és lehúzott ablak mellett hallgatja majd egy forró nyári napon. Macklemore és Patrick zenei világa is nagyon különbözik az enyémtől, de ez teszi különlegessé – más, mint bármi, amit eddig csináltam.

Egyszer azt nyilatkoztad, hogy legszívesebben Pharrell Williams-szel, Shawn Mendes-zel, or Billie Eilish-sal csinálnál közös dalt. Esetleg készül is már valamelyik?

Bárcsak így lenne! De akármikor felhívhatnak! (nevet)

Májusban 23 éves lettél, elárulhatod, mit kívántál, mikor elfújtad a gyertyákat a szülinapi tortádon?

Most nem volt semmi különösebb kívánságom! (nevet) Egyszerűen csak hálás vagyok mindenért, ami történt velem – azért, hogy a családom és a barátaim mellettem állnak, ráadásul rengeteg ember van a világon, aki szereti a zenémet és támogat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

23!! thank you for all the love, support and joining me on this rollercoaster ride 🙏🏼❤️❤️

Martin Garrix (@martingarrix) által megosztott bejegyzés, Máj 13., 2019, időpont: 3:36 (PDT időzóna szerint)

Mesélted egy interjúdban, hogy számodra a zeneírás a kikapcsolódás. De van esetleg egy ettől teljesen eltérő hobbid?

A zene messze az egyik legnagyobb szenvedélyem, és szeretek másokat is támogatni a karrierjük kiépítésében – éppen ezért indítottam el a STMPD RCRDS lemezkiadót. Engem az kapcsol ki a legjobban, ha a stúdióban lóghatok, vagy otthon lehetek a barátaimmal és családommal.

Fotó: Louis van Baar

Ha csak egyetlen dolgot mondhatnál magadról, mi lenne az?

Egész nap tudnék pizzát enni!

Kinek a munkája inspirált téged a legjobban a karriered kezdetén?

Tiësto az, kétségtelenül! Mindig is nagy hatással volt rám, és az elmúlt pár évben igazi mentorom lett – ráadásul jó barátom is. Csak remélhetem és álmodozhatok róla, hogy az én fellépéseim egyszer majd annyira inspirálnak valakit, mint ő engem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YESTERDAY WAS AMAZING!!!! thanks @tiesto for stopping by 🙏🏼❤️

Martin Garrix (@martingarrix) által megosztott bejegyzés, Ápr 9., 2018, időpont: 10:14 (PDT időzóna szerint)

Mi volt a legjobb tanács, amit valaha kaptál a zeneírással kapcsolatban?

Az, hogy a kemény munkával és az eltökéltséggel sokkal többet elérhetsz, mint hinnéd.

Előfordult már, hogy az új DJ generáció tagjai segítséget, vagy tanácsot kértek tőled – esetleg te lettél valaki mentora?

Igen, sok fiatal DJ kér tőlem tanácsot, és nagyon boldog vagyok, hogy segíthetek nekik. Mindig azt mondom, hogy küzdjenek tovább és ne adják fel az álmaikat!

Fotó: Louis van Baar

Beszéltél arról is egy interjúdban, hogy a team, aki körülvesz, olyan, mintha a családod lenne. Mit gondolsz, mi a titka ennek?

Annyi a titok, hogy mindig pozitívnak kell lenni!

A csapatom folyamatosan keményen dolgozik, de emellett szeretünk együtt szórakozni. Szerintem fontos, hogy munka közben sokat nevessünk.

Mik a terveid a következő hónapokra?

Nagyon sűrű a beosztásom a következő hetekre is, fellépek Németországban a Lollapaloozán, Spanyolországban az Opiumban, és Olaszországban a Wake Up Fesztiválon. De azt is várom már, hogy mehessek az Amsterdam Dance Eventre. Ez a negyedik év egymás után, hogy megtarthatom a minden korosztálynak és a 18 éven felülieknek szóló műsoraimat Amszterdamban. Emellett egy rakás új zenén is ülök!

Még több

Sztárhírek