Brad Pitt már rég nézett ki ennyire jól

Csekkold le a friss képeket a színészről!

Brad Pitt már rég nézett ki ennyire jól

Brad Pitt nagyon nehéz éveken van túl, hiszen alkoholproblémái miatt exfelesége, Angelina Jolie évekkel ezelőtt szakított vele. A botrányos válás alatt a színész csontsoványra fogyott, akkor mindenki nagyon aggódott érte. Szerencsére később jó hírek érkeztek felőle, rehabra ment, ami látványosan sokat segített neki.

Az utóbbi időben újra visszaverekedte magát a hollywoodi élbolyba, hiszen olyan zseniális filmekben kapott szerepet, mint a Volt egyszer egy Hollywood vagy az Ad Astra. Persze nehézségekből is jut még ebben a pozitívabb időszakban is, legidősebb gyereke, a főiskolára készülő 18 éves Maddox ugyanis megtagadta őt. Úgy tűnik azonban, már ezzel is megbékélt, a friss fotóin legalábbis elég jól néz ki.

Pitt jelenleg a Velencei Filmfesztivál vendége, itt készültek róla azok a képek, amiken most az egész internet csodálkozik. A színész elképesztően kigyúrta magát, látszik, hogy egy percet sem lógott az edzőteremből az utóbbi időben. Egyetértesz abban, hogy legalább 10 éve nem nézett ki ilyen jól?

Profimedia – Red Dot

Még több

Sztárhírek