Ezt gondolja Meghan és Harry Archie 3. dadusáról

Megvan az igazi?

Ezt gondolja Meghan és Harry Archie 3. dadusáról

Úgy tűnik, Meghan és Harry végre megtalálta az ideális dadust a kis Archie-nak, ugyanis egyelőre nem keresnek új felvigyázót a kicsi mellé. A fiú még csak 4 hónapos, így azt lehet mondani, hogy majdnem minden hónapra jutott neki egy új dada. Persze érthető, hogy a hercegi pár a legjobbat akarja a kicsinek, de azért sokan túlzásnak tartják az állandó személyzetcserét.

Az Entertainment Tonight forrása most elárulta, hogy a 3. dadus lehet az igazi, mert Harry és Meghan „áldásnak” tartja azt, hogy sikerült rátalálni. Az egyelőre ismeretlen nő nemrég elkísérte a családot, amikor Elton John franciaországi házába utaztak. Sőt, elvileg ő lesz az, aki majd segít a royal párnak, amikor ők Afrikában teljesítik a kötelességeiket. Arról amúgy még nincs infó, hogy vajon amerikai bébiszitter lett-e a befutó, vagy mégis egy brit dada mellett tették le a voksukat.

És hogy mi történt az előző két dadussal? Az első jelölt elvileg nem hozta azt, amit a pár elvárt, és nem olyan volt, mint akit Meghan elképzelt a kisfia mellé. A második dada pedig inkább csak éjszakánként segített a royaloknak, ezért ő átmenetileg volt jelen a családban.

Egyébként Meg és Harry nagyon odafigyeltek arra, hogy olyan személyt válasszanak, akit a tökéletes munkavégzése mellett még családtagként is tudnak kezelni. Hónapokba telt, de végre sikerült rátalálniuk arra a nőre, aki nemcsak a kicsi igényeinek, de a szülők elvárásainak is megfelel.

Még több

Sztárhírek