Imádja a net Meghant és Harryt a legújabb videója miatt  

Kevés ennél cukibb dolog van, pedig még Archie sem szerepel a videón.

Imádja a net Meghant és Harryt a legújabb videója miatt  

Ha most arra számítottál, hogy Meghan hercegné és Harry herceg valami nagyon bensőséges, családi videót osztott meg Instagramján, és még a kis Archie is látható, akkor sajnos van egy rossz hírünk. De nyugodtan olvass tovább, mert ettől még elképesztően kedves az a videó, ami kikerült a Sussex Royal Instájára. Egy nepáli iskola diákjai mutatják be rajta, hogy hol és milyen körülmények között élnek és tanulnak, és az egész annyira kedves, hogy hirtelen kedvünk támadt meglátogatni őket.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Aug 28, 2019 at 7:59am PDT

De miért osztotta meg ezt a videót a hercegi pár? Mert minden hónapban újabb és újabb egyesületet vagy célt támogatnak, és nemrég arra kérték követőiket, hogy küldjenek nekik javaslatokat, hogy kiket lenne érdemes segíteni. Harry és Meghan pedig végül ezt a nepáli iskolát választotta, akik már eddig is annyi jót tettek az oda járó gyerekekkel: „Tegnap kaptunk egy üzenetet a BlinkNowOrg-tól, egy oldaltól, amit ti ajánlottatok, hogy mi is kövessünk… és meg akartuk ragadni az alkalmat, hogy megmutassuk ezt a csodálatos szervezetet Nepálban és a munkát, amit végeznek” – írja a poszt mellett a hercegi pár.

Ez az iskola egyébként 40 gyereknek nyújt otthont, összesen pedig 350-en járnak oda tanulni. Az egyperces videó alá rengetegen kommentelték, hogy örülnek neki, hogy a royal pár felhívja a figyelmet az ilyen kis szervezetekre is. Többen pedig jelezték, hogy adományt szeretnének küldenek a nepáli iskolának. A hercegi pár hisz benne, hogy ha minden közösség megkapná a megfelelő támogatást, azzal megszűnne a szegénység és boldog életet élhetne mindenki.

Még több

Sztárhírek