Kiakadt a net Kendall Jennerre a frizurája miatt

A modell most nagyon mellényúlt…

Kiakadt a net Kendall Jennerre a frizurája miatt

A Kardashian- és Jenner-lányok gyakran kölcsönöznek egy-egy frizkót vagy look-ot más kultúráktól, amivel minden alkalommal negatív komment-cunamit indítanak el a netezők között. Most Kendall Jenner nyúlt csúnyán mellé egy bulira választott frizurával, ami miatt teljesen szétszedte őt a net. A modell ugyanis afrofonással jelent meg pár napja a Nice Guy nevű szórakozóhelyen Los Angelesben, sőt posztolt is róla néhány Insta-sztorit – amit talán nem kellett volna.

Twitteren nagyon durva megjegyzéseket kapott a modell, amiért „kölcsönvette” a fekete bőrűek egyik ikonikus frizuját, akiket gyakran támadnak pont a hajviseletük miatt. „Remélem, hogy kihullik a haja” – írja ez twitterező, majd hozzáteszi egy másik: „sosem tanul a hibáiból.” Egyesek szerint még csak nem is áll jól neki ez a fajta fonás, míg volt, aki egyszerűen kijelentette, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel a nővel.


Akadt azért olyan is a twitterezők között, aki megvédte Kendallt: „A vikingek, kelták, az ókori egyiptomiak és az amerikai őslakosok is használták ezt a stílust. Sok-sok kultúra tagjai fonták a hajukat, ami logikus, hiszen akkoriban nem volt hajgumi. Értem, miért ilyen fontos a hajfonat az amerikai kultúrában, de az nem azt jelenti, hogy csak az afroamerikaiak viselték őket. Ezt a kicsinyes ellenségeskedést meg kellene állítani. Inkább a multikulturalizmus mellett kellene kiállnunk…”


Nem tudjuk, Kendall hogy fog magához térni a rengeteg negatív visszajelzés után, de valószínűleg a Kardashian-családot ezek után sem fogja érdekelni, ha másokat sértő cuccban vagy frizuval jelenik meg valahol.

Még több

Sztárhírek