Kylie Jenner sosem látott videót posztolt a kislányáról

Ráadásul Stormi végre a vörös szőnyegen is debütált!

Kylie Jenner sosem látott videót posztolt a kislányáról

Emlékszel, milyen sokáig titkolta Kylie Jenner, hogy terhes a kislányával? Sőt, igazából csak akkor jelentette be a dolgot, mikor Stormi már megszületett. Szóval az tuti, hogy a valóságshow sztárnak rengeteg olyan képe és videója lehet a babavárás időszakáról, na meg a pici megérkezéséről, hogy hetekig lenne mit posztolnia az Instájára. Szerencsére úgy döntöttek, hogy végre nyilvánosságra hoznak pár felvételt Stormi érkezésének napjáról…

Csekkold te is a videót, ami kikerült Kylie közösségi oldalára!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Not Kylie Jenner (@kyliesnapchat) által megosztott bejegyzés, Aug 28., 2019, időpont: 1:04 (PDT időzóna szerint)

Úgyhogy ezzel egy kicsit máris belepillanthattál, milyen volt Stormi első napja – ennek egyébként Kylie pasijának dokumentumfilmjéhez van köze, amit nemrég mutattak be. Travis Scott Netflixes dokuja a „Look Mom I Can Fly”, azaz „Nézd anyu, tudok repülni”, címet kapta, és természetesen Kylie és Stormi is hangsúlyos szerepet játszanak benne. Akár azt is mondhatnánk, hogy ez egy crossover epizód a Kardashian család valóságshow-jában. Szóval ha még többet szeretnél megtudni Kylie kislányának érkezéséről, irány a Netflix, és nézd meg Travis filmjét, ami már csak azért is érdekes, mert elhozta Stormi első vörös szőnyeges bevonulását is.

Ugye milyen cuki volt a Scott-Jenner család a premieren?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stormi Webster (Fanpage) (@stormijenwebster) által megosztott bejegyzés, Aug 27., 2019, időpont: 11:43 (PDT időzóna szerint)

Közben érkezett egy kis update infó Kylie és Travis kapcsolatáról is, méghozzá az, hogy továbbra SEM házasok, de a rapper állítólag már szeretné hivatalossá tenni a dolgokat a US Weekly forrásai szerint… „Travis nagyon rajta van a dolgon. Kylie-t egyelőre nem igazán foglalkoztatja a házasságkötés, de sokat beszélnek róla.” Vajon a terhességéhez hasonlóan az esküvőt is eltitkolja majd a sztárcsaj?

Még több

Sztárhírek