Justin Bieber felesége Dianának öltözött, így reagált a net

Ezt neked is látnod kell!

Justin Bieber felesége Dianának öltözött, így reagált a net

Augusztus utolsó napja fontos dátum a brit királyi család történelmében, hiszen Diana hercegné sajnálatos módon ezen a napon hunyt el Párizsban. Mindenki hercegnéje már több mint 2 évtizede, 1997-ben ment el, de a befolyása máig érezhető. Így a család és a royal rajongók most hétvégén biztos elárasztják a netet a posztjaikkal, amikben Dianára emlékeznek, a sort pedig már meg is kezdte az Instán Hailey Bieber – mégpedig a lehető legjobb módon.

Justin Bieber felesége ugyanis a párizsi Vogue felkérésére modellt állt egy nagyon menő fotósorozathoz, amivel Diana előtt állítanak emléket. Hailey a francia lap csapatával együtt újraalkotta a hercegnő ikonikus, hétköznapi szettjeit, amik pulóverekből, blézerekből, farmerből és bicós naciból állnak. A képek pedig annyira jól sikerültek, hogy aki megnézi őket, szinte Dianát látja maga előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés, Aug 28., 2019, időpont: 4:17 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés, Aug 28., 2019, időpont: 4:18 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés, Aug 28., 2019, időpont: 4:19 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés, Aug 28., 2019, időpont: 4:20 (PDT időzóna szerint)

A modell egyébként ezt írta a posztok mellé: „Minden inspiráció a csodálatosan gyönyörű és ikonikusan stílusos Diana hercegnét illeti, akire stílusikonként tekintettem, amióta az eszemet tudom. Köszönjük, hogy ilyen divat- és stílusörökséget hagytál hátra.”

Nemcsak mi imádjuk az összes képet, Diana rajongói is odavannak érte. A Twitteren sokan kifejezték, hogy bár Hailey eddig nem volt a kedvencük, a szuper fotósorozattal viszont belopta magát a szívükbe. „Az egyik legjobb fotósorozat, amit valaha láttam egy divatmagazinban” – tweetelte Lisa Terry, majd Gabrielle hozzátette: „Sosem voltam Hailey rajongója egészen mostanáig. Mindegyik fotóján nagyon odatette magát és hozta a Diana hercegnő vibe-ot!”


És neked hogy tetszenek a fotók?

Még több

Sztárhírek