Megdöbbentő titok derült ki Diana hercegnő múltjáról

Olvasd el, mi az!

Megdöbbentő titok derült ki Diana hercegnő múltjáról

Diana hercegnő nagyon fiatal volt, alig 21 éves, amikor egy világraszóló esküvőn kimondta az igent a brit trón elsőszámú várományosának, Károly hercegnek. Már akkor szeretett volna mindenáron megfelelni royal férjének, aki azonban nem volt könnyű eset és az érzelmeit sem szívesen mutatta ki. Emiatt Diana úgy érezte, nem elég jó a hercegnek, Károly egyik beszólása például annyira megviselte, hogy anorexiás lett.

Ez a megfelelési kényszer még gyerekkorában alakult ki nála. A szülei ugyanis nagyon vágytak egy fiúgyermekre, aki Diana előtt meg is született, a John nevet viselő baba azonban váratlanul meghalt. Amikor a hercegnő világra jött, az anyukája szülés utáni depresszióval küzdött, amiért lányt hozott a világra. Ennek volt köszönhető, hogy Diana hercegnő egész életében úgy érezte, mindenkinek csak csalódást okoz, és nem elég értékes.

Az anyja, Frances ráadásul 7 éves korában elhagyta a családot, ezután az apukája nevelte tovább, ami nagyon megviselte. Egy asztrológus, Debbie Frank, akivel állítólag a halála előtti júliusban beszélt, most a következőket mesélte a szívek a királynőjéről:

„Diana nagyon sok fájdalmat hurcolt a lelkében a gyerekkorából, akkorról, amikor az anyukája elhagyta. Nagyon sokat beszéltünk róla, mert ez hatalmas lelki károkat okozott nála. Később a mostohaanyjával sem volt jó a viszonya, ez azonban szerencsére megváltozott, később már hálás volt Raine-nek, amiért apja gondját viseli. Az anyjával viszont sosem jött ki, belül sérült kisgyerek maradt. Amikor a halála előtt utoljára találkoztunk, júliusban, éppen arról mesélt, milyen volt, amikor látta, ahogy az anyja a kocsiba pakolja a ruháit azon a szomorú reggelen…” – mesélte egy brit lapnak az asszony.

Még több

Sztárhírek