Palvin Barbi mindenkit elvarázsolt a Velencei Filmfesztiválon

Egyszerűen tarolt vitt az outfitjével!

Palvin Barbi mindenkit elvarázsolt a Velencei Filmfesztiválon

Bár az elmúlt években totálisan kétfelé szakadt a net, amikor Palvin Barbi alakjáról van szó: egyes kommentelők szerint Barbi inkább a plus-size kategóriába tartozik, és egyáltalán nem egy klasszikus modell alkat, a többség viszont kiáll amellett, hogy Barbi alakja igenis tökéletes. (A pontot talán a Victoria’s Secret tette az ügy végére, méghozzá azzal, hogy szerződést ajánlott a magyar modellnek, így Barbi egy ideje hivatalosan is Victoria’s Secret angyal.) Abban viszont valoszínűleg mindkét team egyetért, hogy a modell egy zsákban is pompásan mutatna.

A 76. Velecei Filmfesztiválon, amire tegnap érkezett meg Barbi, persze sokkal elegánsabb szerelésben láthattuk: egy fekete, ujj és pánt nélküli ruhában érkezett, ami pimaszul megvillantja a modell lábait.

Profimedia – Red Dot

Long bobra vágatott haját laza hullámokan viselte, a kissé dekadens smink pedig igazi famme fatale külsőt kölcsönzött neki. Barbi egyébként az Armani képviseletében érkezett, és a filmfesztivál ideje alatt ő kezeli majd az Armani Beauty Instagram oldalát is, ha még több Barbis tartalomra vágynál.

Még több

Sztárhírek