Te felismered Khloé Kardashiant ezen a képen?

Mert a rajongók nem!

Te felismered Khloé Kardashiant ezen a képen?

Khloé Kardashian legújabb Insta-posztjában egy arckezelést szeretett volna népszerűsíteni, ami annyira jól sikerült, hogy alig lehet megismerni a fotón. Legalábbis rengeteg rajongója megdöbbent azon, ahol a Kardashian-lány kinéz. Egyesek szerint egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára, míg mások megjegyezték, hogy hirtelen rá sem ismertek a kép láttán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Aug 28, 2019 at 4:19pm PDT

Khloé már letiltotta a kommenteket, amik valószínűleg bántották, viszont be kell vallani, hogy valami tényleg nagyon fura a fotón. Persze ez nem állította meg a követőket abban, hogy elmondják a véleményüket az 35 éves sztárról. A Twitteren többen is kiakadtak, hogy olyan, mintha egy teljesen más embert látnának a képen, nem pedig Khloét. Sőt, egyesek szerint egyre kevésbé természetesek a sztáranya arcvonásai.

Khloé egyébként mindig is tagadta, hogy megműttette volna az orrát. Elmondása szerint már rég kés alá feküdt volna, ha nem félne ennyire a beavatkozástól. De akkor mitől változott meg ennyire az arca az elmúlt években? A Kardashian-testvér szerint a sminkelésben és a kontúrozásban kell a választ keresni. Szerinted tényleg ennyire profi sminkes vagy titkol valamit? Csekkold a galériát, hogy el tudd dönteni!

galéria

Te felismered Khloé Kardashiant ezen a képen?

Te felismered Khloé Kardashiant ezen a képen?

Fotó megosztása:

Még több

Sztárhírek