Nem hiszed el, kivel hozták össze Angelina Jolie-t!

Tényleg összejöttek?

Nem hiszed el, kivel hozták össze Angelina Jolie-t!

Angelina Jolie végre kiheverte a válást, nemrég éppen arról írtunk, milyen elképesztően jó formában van. Egy dolog azonban mostanáig biztos volt vele kapcsolatban: teljesen leállt a pasizással, csak a gyerekei és a munkája volt fontos a számára. Most viszont nagyon izgalmas pletykák érkeztek Hollywoodból, hírbe hozták ugyanis egy extra sármos, ám nős színésszel, Chris Hemsworth-szel.

Azért merült fel, hogy lehet köztük valami, mert mindketten ott voltak a ComicCon-on, hogy új Marvel filmjeiket – The Eternals és Thor: Love and Thunder – népszerűsítsék. Szemtanúk szerint izzott körülöttük a levegő, le sem tagadhatták volna, hogy bejönnek egymásnak.

Chris felesége is észrevette ezt, egy lap információi szerint az esemény után Elsa Pataky nagyon komolyan összeveszett a férjével. A színésznő állítólag attól fél, úgy járhat, mint annak idején Jennifer Aniston, akitől Angie elszedte Brad Pittet. Egy névtelenül nyilatkozó „barát” még hozzátette, Hemsworth bizonyára a fiatal Bradre emlékezteti Angelina Jolie-t, azért flörtölt vele nyilvánosan.

Nagyon durva lenne, ha tényleg összejönnének, hiszen Hemsworth-éknél amúgy is áll a bál, öccse, Liam és Miley Cyrus botrányos válása miatt mindenki rájuk figyel. Vajon mi lesz a dologból?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek