Hosszú Katinka elárulta, mitől retteg

Van, ahol még az Iron Lady sem úszna szívesen!

Hosszú Katinka elárulta, mitől retteg

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Hosszú Katinka lett Magyarország legértékesebb híressége, ami persze nem is meglepő, hiszen az Iron Lady folyamatosan sikert sikerre halmoz. Nemrég viszont elárulta, hogy azért van olyan, ahol még ő sem vállalná be az úszást!

Katinka ugyanis a napokban benézett Budapesten az Urban Games-re, ahol a versenyzők egyedi helyszíneken tesztelhetik magukat, és mérhetik össze az erejüket – például harmadjára is megrendezték a Duna-átúszást a fővárosban, ami a Szabadság híd pesti hídfője és a Műegyetem rakpart közötti távot jelenti.

Az Iron Lady posztolt is pár fotót az eseményről, a képaláírásban pedig bevallotta a követőinek, hogy ő nem merte volna bevállalni ezt a versenyszámot! „Egyszer nekem is át kell már úsznom a Dunát, bár én tartok a nyílt viztől egy picit, félelmetes, hogy nem látni a Duna alját. :) Ma a Budapest Urban Games-en jártam és találkoztam egy pár lelkes Duna-átúszóval, le a kalappal előttük!” – írta.

Katinkának egyébként a karrierje mellett a magánélete is szárnyal, hiszen idén újra rátalált a szerelem Gelencsér Máté személyében, és a kezdeti titkolózás után egyre több közös képet tölt fel Katinka az Instájára,  amikről egyszerűen sugárzik, hogy mennyire odavannak egymásért…

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek