Sosem találod ki, Meghan és Harry hol szeretne házat venni

De azért egyet tippelhetsz!

Sosem találod ki, Meghan és Harry hol szeretne házat venni

Legutóbb azért írtunk Meghan hercegnéről, mert az apja, Thomas Markle újra nyilvánosan szólt be neki, amiért kizárja őt az unokája, Archie életéből. Most viszont végre nem a családi viszály miatt került Meg és Harry a hírek középpontjába, hanem azért, mert állítólag házat szeretnének venni az Egyesült Államokban, pontosabban Malibuban.

Teljesen érthető lenne, ha a hercegné vágyna egy otthonra a tengerentúlon is, hiszen Los Angelesből származik, és az anyukája, Doria a mai napig az USA-ban él. Edmond Fry – aki megtanította Meghannek a royal etikettet – most a brit Expressnek nyilatkozott a lakásvásárlással kapcsolatban: „Meghan és Harry épp egy lakást keresnek kint. Úgy hallottam, hogy Malibu nagyon érdekli őket. Meghant ismerve tudom, hogy hiányzik az otthona. Meg Los Angeles-i lány, aki itt nőtt fel és sokmindenen keresztül kötődik Hollywoodhoz, itt vannak a barátai is.”

Edmond azt is elmondta, hogy szerinte miért Malibu lehet a legjobb választás: „Stresszmentesen és a nyilvánosságtól elbújva lehet itt élni. Los Angeles és California akkora, hogy könnyen el lehet veszni a tömegben. Az itt élő emberek állandóan celebekkel találkoznak, de nem zaklatják őket fotók miatt, úgyhogy ez egy előny lehet a royal családnak.”

A nyár elején egyébként egy másik forrás is azt nyilatkozta a Sun nevű lapnak, hogy Meghan nagyon vágyik egy otthonra az USA-ban: „ha itt tölthetné az idejét, kicsit elszakadhatna a palotától és a sajtótól, és jobban tudná irányítani az életét is.”

Mit gondolsz, hamarosan sor kerül a vételre?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek