24 métert zuhant az erkélyén jógázó lány, mégis túlélte

Nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy 23 éves egyetemista lány, Alexa Terrazas hatalmas zuhanást élt túl, miután kiesett a 24 méter magasan lévő, hatodik emeleti lakásának erkélyéről. A mexikói lány épp jógázott az erkély korlátján amikor elvesztette az egyensúlyát és a mélybe zuhant.

Nem ez volt az első eset, hogy Alexa az erkélyen gyakorolja a jógapózait. A szomszédok állítólag gyakran látták a lányt így, aki többször is lógott fejjel lefelé a korláton. Pont, mint ezen a képen:

A lány a járdán landolt, és elképesztően sok törést szenvedett: a lábaiban, karjaiban, csípőjében és a koponyájában is megrepedtek a csontok. A mentősök a helyszínen ellátták és azonnal kórházba szállították. Ezután 11 órányi műtétet hajtottak végre rajta, és bár a balesetet túlélte, az állapota még mindig kritikus.

Bár szerencsére ezután Alexa egyik barátja kitweetelte, hogy bár még további műtétekre lesz szüksége, de legalább már nincs szüksége több adományozott vérre. Az orvosok szerint a bokáját és a térdét újra kell konstruálni, mielőtt újra lábra állhat. Sőt, az arca néhány részét is újra kell építeni. A New York Post értesülései szerint Alexának akár 3 évébe is telhet, hogy ismét járni tudjon.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek