Erzsébet királynő hatalmasat trollkodott néhány turistával

Akik egyébként fel sem fogták, hogy ki vicceli meg őket.

Erzsébet királynő hatalmasat trollkodott néhány turistával
Queen E a leggyakrabban azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy szigorú szabályokat követel meg az otthonában és emiatt sokszor került már összetűzésbe a saját rokonaival is, köztük Meghan hercegnével. Máskor szuper cuki nagymamaként szerepel a sajtóban, aki rajong az unokáiért. Viszont a humoros Erzsébet királynő képe eléggé ismeretlen lehetett – eddig, ugyanis elképesztő mekkorát tud trollkodni a királynő, ha humoránál van.
Képzeld, a sztorit állítólag az egyik egykori biztonsági embere mesélte el az Independent magazinnak. Az egész egy teljesen átlagos sétának indult, amikor a királynőt és kísérőjét megrohamozta néhány amerikai turista. A kíváncsi látogatók azt szerették volna kideríteni, hogy az idős hölgy is a közelben él-e. II. Erzsébet lazán azt válaszolta, hogy nem, viszont nem messze neki is van háza. A következő kérdés már ennél is viccesebb, hiszen hihetetlen, hogy nem ismerték fel őt: “Látta már valaha magát a királynőt?” Erre ismét nemmel válaszolt, viszont hozzátette a biztonsági emberére mutatva, hogy “Ő viszont igen”.
A turisták békésen továbbsétáltak és valószínűleg a mai napig nem tudják, hogy kivel is dumcsiztak aznap. Ugye neked is eggyel szimpibb lett a királynő?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek