Hihetetlen, milyen nagyok már Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei

Csekkold le a friss képeket!

Hihetetlen, milyen nagyok már Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei

Nemrég írtunk róla, milyen elképesztően dögös videó készült Angie-vel, aki láthatóan kiheverte a válást, ahogyan azt is megmutattuk, hogy kigyúrta magát Brad Pitt az utóbbi időben. Úgy tűnik, az egykori sztárpár végre újra megtalálta a boldogságot, igaz, egymástól távol. Legidősebb fiuk, a 18 éves Maddox – aki nemrég megtagadta apjáta napokban kezdte első évét az egyetemen Dél-Koreában.

Persze Angelinának így is van kiről gondoskodnia, öt gyermeke még mindig vele él. Közülük a három idősebbel, a 15 éves Pax-szal, a 14 éves Zaharával és a 13 éves Shiloh-val hétfőn közös ebédre indultak Hollywoodban.

A tinik elképesztően sokat nőttek, amióta utoljára láthatták őket a fanok, hihetetlen, de gyakorlatilag mindhárman utolérték anyjukat a növésben. Oké, Angie nem olyan magas, a sztárok között alacsonyabbnak számít a 169 centijével.

Zahara egy a színésznőjéhez hasonló nyári ruhában sétált az utcán, míg Shiloh inkább a bátyjáéhoz hasonló fiús cuccokban indult ebédelni. Az ikrek, Knox és Vivienne nem voltak velük, ez a program most valamiért csak a „nagyoknak” lett otthon meghirdetve.

Profimedia – Red Dot

A csapat amúgy nagyon vidámnak tűnt, állandóan nevetgéltek, mosolyogtak. Nem csoda, hiszen mindenki tudja, hogy Angie-t hihetetlenül szeretik a gyerekei, nagyon közeli a viszonya mindegyikükkel.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek