Horoszkóp: Szeptember 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

Horoszkóp: Szeptember 3., Kedd

Kos

Amennyire jól telt a tegnapi napod, a mai annyira nehezen indul. Ez az idő totál kikészít, nincs kedved dolgozni, sőt egyálalán felkelni. Pedig nem úszhatod meg, szóval próbálj picit pozitívan állni a feladataidhoz.

Bika

Az egyik ismerősöd váratlan és óriási szívességet kér tőled. Igazából nem is érted, miért hozzád fordul… Ha nincs kedved, időd, lehetőséged megtenni, amit kér, mondj nemet, mint te kerülj kellemetlen helyzetbe, csak mert jófej szerenél lenni.

Ikrek

Extrém változékony a hangulatod, szóval senkit nem irigylünk, aki a közeledbe kerül. Egyik percben hangosan kacarászol, a másikban sírni tudnál, és ezeket az érzelmeket tényleg átéled. Kitartást neked is és a környezetednek!

Rák

Egész nyáron szuperül tartottad a kitűzött diétádat, de ma mintha ez nem is érdekelne és egész nap legszívesebben csak nassolnál, persze hatalmas bűntudattal. Ne légy túl szigorú magadhoz, egy-egy nap bűnözés simán belefér, ha amúgy nem adod fel a terveidet.

Oroszlán

Ha egy kicsit is rosszul érzed magadat fizikailag, inkább irány haza, vagy el se indulj otthonról! Ha most nem figyelsz a tested jelzéseire, sokkal keményebben lerobbanhatsz, pedig most az nem fér bele, hogy több napot is kiess a melóból.

Szűz

Amikor felkeltél, még el sem tudtad képzelni, hogy bármi jó lehe a mai napban, pedig óriási meglepetéseket tartogatnak számodra a csillagok. Neked nincs más dolgod, mint pozitívan és nyitottan állni  a lehetőségekhez!

Mérleg

A főnököd egy nehéz feladatot adhat ma neked, olyat, amit még sosem csináltál. Persze mindenképpen próbáld megoldani, de ha nem megy, kérj segítséget és időben jelezd, nehogy nagyobb bajba kerülj miatta.

Skorpió

Még csak kedd van, de te már a hétvégét szervezed, de nincs is ebben semmi rossz. Pont erre van szükséged ahhoz, hogy átvészeld a dolgos és szürke hétköznapokat addig.

Nyilas

Furcsa, de míg a többieket lehangolja ez az idő, téged totál felvillanyoz. Tele vagy energiával és ötletekkel, amiket sorra el is kezdesz megvalósítani. Mondjuk ne lepődj meg, ha a kollégáid viszont nem tudják veled tartani a lépést.

Bak

Ne nagyon tervezz mára meg semmit, mert garantált, hogy másképp alakul. Jobb ha erre már reggel felkészülsz, különben csak óriási stresszt és fusztrációt okoz neked, hogy nem te irányítod az eseményeket magad körül.

Vízöntő

Nem vagy a topon, de ha beiktatsz egy reggeli edzést vagy legalább egy nagyobb sétát (már ha nem szakad épp az eső), simán felpörgetheted magad, ami kitart akár egészen estig is.

Halak

Ma mindennél fontosabb, hogy odafigyelj a környezetedre! Beszélgess, érdeklődj, kérdezősködj, ne hagyj ki egy közös kávézást vagy ebédet sem, ugyanis így olyan fonos infókat gyűjthetsz be, ami hamarosan nagyon jól jön majd.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek