2019.09.03.@ 13.09

Justin Bieber őszintén beszélt a drogos múltjáról

Az énekes egy elég hosszú vallomást posztolt az Instájára…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Justin Bieber őszintén beszélt a drogos múltjáról

Emlékszel, hogy év elején mennyire sokkolt mindenkit, amikor Justin Bieber bevallotta, hogy súlyos mentális problémákkal küzd? Az énekes beszámolt arról a rajongóinak, hogy drogfüggő volt, depressziós, ráadásul a nőket sem tudta sokáig értékelni, és sok kalandja volt, emiatt anno egy évig nem szexelt, egészen pontosan addig, míg feleségül nem vette Hailey Baldwint.

Biebs a mentális gondok miatt amúgy visszavonult a zeneírástól, na meg a turnézástól is, és elkezdett terápiára járni, ráadásul a fanjait is megkérte, hogy imádkozzanak érte. Egyébként annyira komolyan vette a gyógyulási folyamatot, hogy még a második esküvőjét is jegelte feleségével, mert a források szerint akkor szerette volna újra kimondani az igent szerelmének, amikor újra lelkesen bele tudja vetni magát a szervezésébe, és izgatottan várja a Nagy Napot. A legfrissebb hírek szerint a terápia be is vált, és Justin sokkal jobban van – annyira, hogy már az esküvő időpontját is kitűzték. Sőt, nemrég Instára is posztolt egy brutál őszinte vallomást (itt olvashatod a teljes szöveget) a múltja sötét éveiről, ami szintén azt bizonyítja, hogy már elég rendben van ahhoz, hogy nyíltan tudjon beszélni ezekről a problémáiról.

Biebs azzal kezdte a kiírását, hogy totálisan szimpatizálni tud azokkal, akik úgy érzik, nap mint nap csalódások és gondok érik őket, és ez sosem fog változni – és emiatt akár már élni sem akarnak tovább. Na persze gyorsan hozzátette, hogy őt szerencsére sok olyan ember veszi körül, akik bátorítják őt abban, hogy ne adják fel. „Tudjátok, igen, sok pénzem van, autóm, ruháim, elismeréseim, eredményeim, díjaim – mégis elégedetlen vagyok” – írta, majd azzal folytatta, mennyire káros hatásai lehetnek annak, ha egy valaki már egészen kiskorában elképesztően híres világsztár lesz.

„18 éves koromra semmilyen rálátásom nem volt az igazi világra, dollármillióim voltak és hozzáférhettem bármihez, amit akartam. Ez nagyon ijesztő koncepció lehet mindenkinek. Húsz éves koromra meghoztam minden rossz döntést, amit csak elképzelhettem, és a világ egyik legkedveltebb és legimádottabb személyéből a nevetség tárgya lettem, akit elítéltek és gyűlöltek…” – majd azt is kifejtette, hogy az előadóművészek hihetetlenül nagy érzelmi hullámvasutakon esnek keresztül, mert nincs nagyobb dopamin löket, mint a színpadon állni. „19 évesen már keményen drogoztam, és meggyaláztam a kapcsolataimat. Sértve éreztem magam, tiszteletlen lettem a nőkkel és dühös. Eltávolodtam mindenkitől, aki szeretett…” – olvashatod Biebs kiírásában, aki azt is elmesélte, hogy évek telt, mire helyrehozta a kapcsolatait, és kicsit visszarángatta magát ebből. A gyógyulásban amúgy elég nagy szerepe van feleségének is, mivel az énekes szerint a házasság türelemre, bizalomra, kedvességre és emberségre tanította. Szóval nem csoda, hogy annyi szerelmes vallomás bukkan fel a közösségi oldalán…

Ugye milyen bátor lépés volt tőle, hogy kiposztolta ezt a vallomást?

Címkék: drog drogfüggés hailey baldwin Instagram Justin Bieber

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Jennifer Lopezt hazugnak nevezték, elege lett

Még mindig nincs vége a botox-parának!

Itt a bizonyíték, hogy Robert Downey Jr. a valóságban is Tony Stark

Imádjuk, amikor a Marvel sztárjairól kiderül, hogy IRL is szuperhősök!

Észreveszed, mi a furcsa Diana hercegnő fotóján?

Nagyon, de nagyon fókuszáltan kell megvizsgálnod a képet, hogy kiderítsd!

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Úgy néz ki, mindent el kell mondania nyilvánosan.

Nagyon durva videó került elő Kanye Westről

Így még nem láttuk viselkedni.