Már Britney Spears is családon belüli erőszakkal vádolja apját

Egyre jobban eldurvulnak a dolgok Britneyéknél.

Már Britney Spears is családon belüli erőszakkal vádolja apját

Tegnap derült ki, hogy Britney Spears exe, Kevin Federline úgy döntött, elveszi az énekesnőtől a közös gyerekeik felügyeleti jogait, ami így 70-30%-ra módosulna. Kevin azért határozott így, mert megtudta, hogy a srácokat nevelő nagypapa, Jamie Spears bántalmazta a gyerkőcöket. 

Egy konkrét eset pedig különösen kiverte Kevinnél a biztosítékot. Jamie állítólag erőszakosan megrázta Britney 13 éves fiát, Seant, miután betörte a hálószoba ajtaját, hogy elérje a kissrácot. Ezt az egészet pedig az egy évvel fiatalabb fiú, Jayden is végignézte.

Ezután Brit is belátta, hogy nincsenek jó helyen a fiai, ezért megtette a megfelelő lépéseket„Britney azt tette, amit tennie kellett, és elvitte a házból a gyerekeket”– mondta Kevin ügyvédje. Emellett a srácok távoltartási végzést is kaptak a nagyapjuk ellen, amit végül Kev és az ügyvédje nyújtottak be a bíróságra.

Az énekesnő exe állítólag nem akarja tőle is teljesen eltiltani a gyerekeket, mivel azt nyilatkozta, hogy azt szeretné, ha továbbra is jelentőségteljes és folyamatos kapcsolat legyen az anya és a fiúk között. Viszont tény, hogy a korábban tervezett megállapodást (vagyis a 70-30%-arányú felügyelet) most már hivatalosan is 90-10%-ra csökkentették. Sőt, az is kiderült, hogy Brit szülői látogatásait végig felügyelni fogják.

Eléggé eldurvult Britney családi élete, nem igaz?

Még több

Sztárhírek