Vajna Timi gyógyszereket szed férje halála óta

A filmproducer özvegye Amerikában szeretne új életet kezdeni.

Vajna Timi gyógyszereket szed férje halála óta

Hónapok óta pletykálnak már arról, hogy Vajna Timi elhagyja az országot, és Amerikába szeretne költözni, hiszen hamarosan megkapja az állampolgárságot is. A filmproducer özvegye a hírek szerint új életet akar kezdeni, és a budapesti otthonában minden a férjére emlékezteti, akinek az elvesztését még mindig nem tudta feldolgozni. Instagram oldalán nemrég be is vallotta, hogy sajnos képtelen aludni, így gyógyszereket szed.

„A napjaim szerencsére nagyon zsúfoltak a céges ügyek és egyéb problémák intézése miatt. Viszont esténként magányos vagyok, hiányzik Andy” – nyilatkozta Timi az említett Insta-sztori feltöltése után a Blikknek, aki egyébként sokáig a sport, azaz a futás segítségével próbált felejteni.

„Általában egészséges életet élek, sokat sportolok, valamint az étkezésemre is odafigyelek. De Andy halála óta felborult a lelki és fizikai egyensúlyom, ezért szedek antidepresszánst és gyengébb altatót. Ezektől a gyógyszerektől nem válok függővé, bármikor abba tudom hagyni a szedésüket – tette hozzá. Timi egyébként fél évvel férje halála után adott először interjút, amiben nagyon őszintén elmesélte, miken ment keresztül az elmúlt hónapokban, hogy mennyi emberben csalódott azóta – és azt is, hogy nem hiszi, talál még valakit, aki ennyire szeretné majd őt.

Még több

Sztárhírek