Katalin hercegné szőkére festette a haját

Új évszak – új hajszín!

Katalin hercegné szőkére festette a haját

Fontos esemény történt a héten a királyi család életében, ugyanis szeptember 5-én volt a kis Charlotte hercegnő első napja az elősuliban. Természetesen a szülei is elkísérték a Thomas’s Battersea-be, ráadásul bátyja, György herceg is oda jár, így ebből az alkalomból újabb tündéri családi fotók került ki a netre Vilmosékról – amik a tündéri iskolás gyerekek mellett azért is érdekesek, mert Katalin ezen a napon új hajszínt villantott.

Nézd csak!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FANPAGE FOR THE ROYALS (@royalsofcambridgeandsussex) által megosztott bejegyzés, Szept 6., 2019, időpont: 12:54 (PDT időzóna szerint)

A hercegné ezúttal világos tincsekre váltott, ami a ragyogó arany árnyatú highlights-októl még különlegesebb lett. Ez igazán royal választás volt tőle, ugye? Szóval úgy tűnik, hogy az ősz beköszöntével szerette volna egy meleg árnyalattal felfrissíteni a frizuráját. A netet persze felrobbantották az új képek, hiszen ennyire világos hajszínnel még nem lehetett látni Vilmos feleségét – pedig nagyon jól áll neki!

Katalin hercegné egyébként egy pink virágos Michael Kors ruhát vett fel a gyerekek nagy napján – mi pedig 10/10 pontot adunk a megjelenésére! És te?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Middleton (@catherinemiddletonn) által megosztott bejegyzés, Szept 5., 2019, időpont: 11:41 (PDT időzóna szerint)

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek