Meghan hercegné hivatalosan visszatért a szülési szabadságból

Habár eddig sem ült tétlenül…

Meghan hercegné hivatalosan visszatért a szülési szabadságból

Meghan hercegné hivatalosan május óta van szülési szabadságon, hiszen akkor adott életet a kis Archie-nak. A Palota hivatalos bejelentése szerint ez jövő hét csütörtökön véget ér.  Bár ha te is visszaemlékszel, jó sok minden történt ez alatt a hercegnével: és nem, nem csak az apjával való botrányra vagy a Beyoncéval való ikonikus találkozására gondolunk, hanem például a munkájára a Vogue magazinban.

A szó szoros értelmében tehát nem pihent, ráadásul a magazin mellett egy kapszula ruhakollekción is dolgozott a Marks & Spencer, John Lewis, Jigsaw és egy közeli designer barátja, Misha Nonoo közreműködésével. A The Sun szerint ennek lesz jövő hét csütörtökön a bemutatója, ami Meghan szabadságának a hivatalos végét jelenti, a hercegné ugyanis személyesen is képviseli majd a kollekciót.

Ezzel a munkájával Meghan nem mellesleg a Smart Works jótékonysági szervezetet támogatja, ami a hátrányos helyzetű nők munkába állását segíti, így minden eladott darab után ajándékoznak egy másikat a szervezetnek.

És ha ez mind nem lenne elég, Harry korábbi bejelentése alapján a royal pár szeptember 23-án indul Afrikai körútjára Archieval együtt.

Azt eddig is tudtuk, hogy mozgalmas élete van a hercegnének, de ez elég hihetetlen tempó, nem igaz?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek