Lady Gaga új címlapját neked is látnod kell!

Megidézi a kedvenc sorozatodat!

Lady Gaga új címlapját neked is látnod kell!

Lady Gagáról az elmúlt időszakban csak a pasiügyei kapcsán hallottunk, de most itt van egy fotósorozat, ami csakis róla szól, ráadásul nem is akármilyen oldalát mutatja meg az énekesnőnek! Ha emlékszel, milyen volt régen Gaga stílusa, ismerős lehet az a hangulatvilág, amibe az Allure magazin csöppentette: rengeteg smink és tollak, fura frizkók, komoly arckifejezés. Ez persze sosem esett nehezére az énekesnőnek, sőt, állítása szerint mindig így tudta a legjobban kifejezni magát.

Nézd csak, ilyen a magazin címlapfotója: ugye neked is Daenerys Targaryen ugrott be elsőre a Trónok harcából? Persze itt is a maga Gaga-stílusában:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Allure Magazine (@allure) által megosztott bejegyzés, Szept 12., 2019, időpont: 4:00 (PDT időzóna szerint)

Emellett nem hagyhatjuk szó nélkül a többi képet sem, amin inkább a sárkányok világát idézi meg az énekesnő stílusa:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Allure Magazine (@allure) által megosztott bejegyzés, Szept 12., 2019, időpont: 4:20 (PDT időzóna szerint)

A ruhák mellett egyébként a smink volt az, ami mindig átsegítette őt a nehéz időszakokon (nem csoda, hogy hamarosan piacra dobja saját sminkmárkáját). „Sarah (a sminkese – a szerk.) az én megmentőm. Amikor látta, hogy valami nem oké, beültetett a sminkesszékbe, megtörölte a könnyeimet, és azt mondta: „Most felrakom neked az új arcod.” Ha sírtam, azt mondta, „Semmi baj, minden rendben” – nyilatkozta a magazinnak Lady Gaga.

Ugye szerinted is nagyon megható, amit mondott? Gaga egyébként még azt is hozzátette, hogy szeretné, ha egy nap a gyerekei is látnák, milyen érzés, amikor felteszi a sminkjét, és nekik is hasonló élményt adna, mint anyukájuknak.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek