Ezek a csillagjegyek csak az első randiig jutnak el

Velük ne számíts hosszú kapcsolatra!

Ezek a csillagjegyek csak az első randiig jutnak el

Kos és Kos

Ez a kapcsolat a klasszikus két dudás nem fér meg egy csárdában esete. Igaz, hogy két Kos kapcsolata nagyon viszonyt és folyamatos flörtölést jelent, de ez hosszútávon már nem lesz elég. Az első randi tutira egy hatalmas kaland lesz, de mivel egyikőtök sem rajong az elköteleződésért, másodikra már ne számíts.

Bika és Vízöntő

A Bikák nem szeretnek elrugaszkodni a földtől és imádják a tradíciókat, de egy független és nem mindennapi Vízöntőnek ez túl unalmas lehet. Mindketten mást akartok egy párkapcsolattól, a Bika egy kiszámítható és megbízható párt akar, amíg a kreatív Vízöntő inkább olyat, aki rugalmas és spontán. Egy első randi jó móka lehet, de ha a hosszú távú tervek kerülnek szóba, rögtön kiábrándultok egymásból.

Ikrek és Rák

Az empatikus Rákok szeretnek hosszú időt belefektetni abba, hogy alaposan megismerjék a másikat. Szeretnének egy biztos kapcsolatot kiépíteni, ami stabil és támogató. Ezzel szemben az Ikrek egy nagyon bulizós és rugalmas jegy, és inkább spontaneitásra vágyik, mint stabilitásra, ez pedig a Rákokat gyorsan kétségbe ejthetik.

Oroszlán és Bak

Mindkettőtök nagyon intenzív személyiség, de az Oroszlánok inkább a pillanatban élnek, szóval az első randitok lehet, hogy szuper lesz, de ha a Bak nem bírja tartani a lépést, és nem tesz felé hatalmas gesztusokat, akkor nem fogja mégegyszer látni. Szóval, a mindig komoly Bak hamar ki fog belőle ábrándulni, hiszen túl sok mindenben különböznek.

Szűz és Nyilas

Igaz, hogy a földjegyű Szűz és a tűzjegyű Nyilas is nagyon erős személyiség, de az erejüket másképpen használják. Az első randi tökéletes kombinációja lehet a különböző személyiségeteknek, így tutira kalandos lesz (hála a Nyilasnak) és nagyon figyelmes (hála a Szűznek), de egy kis idő után úgy érezhetitek, hogy különböző nyelven beszéltek. A Nyilasoknak kell a folyamatos izgalom, de ez a Szüzet inkább lefárasztja, mint fellelkesíti.

Mérleg és Mérleg

A Mérlegnek szüksége van a folyamatos körülrajongásra, elvárja, hogy a figyelem mindig rajta legyen, így egy ilyen párosítás nem sülhet el túl jól. Ha ti ketten találkoztok, akkor tutira egy nagyon romantikus élményben lehet részetek, de végül mindketten úgy érzitek majd, hogy a párotok nem fordít elég figyelmet rátok.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek