A legszuperebb filmek vasárnap estére

Mutatjuk, miért érdemes ma bekapcsolnod a tévét!

A legszuperebb filmek vasárnap estére

Barátság extrákkal (SuperTV2, 21:00)

Amilyen jól alakul Jamie és Dlyan karrierje, olyan szerencsétlenek a szerelmi életükben, ráadásul a családjaikkal sincs minden rendben. Egy közös munka során eléggé megkedvelik egymást, azonban nagyon félnek attól, hogy újra csalódnak, ezért úgy döntenek, hogy kiiktatják a szerelmet a képletből, és barátok maradnak – extrákkal. De vajon sikerül tartaniuk magukat ehhez?

Ízek, imák, szerelmek (Filmbox Premium, 21:00)

Liznek megvan mindene: férj, ház, na meg sikeres írói karrier – ő mégis nagyon boldogtalan. Éppen ezért úgy dönt, hogy otthagyja férjét, és a szakítás után egy nála fiatalabb színésszel jön össze. Viszont amikor ez a kapcsolata is zátonyra fut, rájön, hogy még nagyobb változásra van szüksége, ezért egy éves, világ körüli útra indul. Az állomások: Olaszország, India és Bali. Persze a szerelem az utazásai során sem kerüli el…

A zátony (Filmbox Extra HD, 21:00)

Nancy imád szörfözni, ráadásul legszívesebben egyedül tenné ezt – azonban hiába nem szeretné, ezúttal társasága lesz, méghozzá egy gyilkos cápa személyében. A lány magára marad egy bóján, és bár alig 20 méter választja el a parttól, a cápa nem hagyja kiúszni, ráadásul támadásra készen áll. Vajon hogy élheti túl ezt a kalandot?

Tegnap éjjel (Filmbox Extra HD, 22:25)

A film egy házaspárról szól, akik külön töltenek egy estét – és ezen az éjszakán mindketten kísértésbe is esnek. A férj az üzleti útján kerül közel egy kolléganőjéhez, míg a felesége egy régi nagy szerelmével fut össze váratlanul. Szóval mindkettőjüknél fennáll az elcsábulás veszélye, a kérdés már csak az, hogy melyikük enged neki?

Még több

Sztárhírek