Így köszöntötte fel Harryt a születésnapján Meghan

Sok Boldog Szülinapot kívánunk Sussex hercegének!

Így köszöntötte fel Harryt a születésnapján Meghan

Emlékszel még, milyen gyönyörű üzenetet írt Harry herceg a @sussexroyal Instájára Meghan harmincnyolcadik születésnapja alkalmából? Tudod, arra a posztra gondolunk, ami miatt mindenki irigykedett a fiatalabb royal tesó feleségére…

via GIPHY

Nos úgy tűnik, hogy Meg is ezerrel készült férje harmincötödik szülinapjára, ugyanis egy gyönyörű montázst készített szerelme képeiből: az összeállítást herceg babakorával kezdte (az első fotóval egyébként ismét tisztelgett Harry édesanyjának, Dianának az emléke előtt ), és a fiatalkori felvételek, na meg az esküvői pillanat után a sort Archie keresztelőjével zárta. Ez már csak azért is szuper, mert olyan képet töltött fel kisfiuk nagy napjáról, amit eddig még nem láthattunk!

A csodaszép minigaléria alatt pedig üzent is férjének: „Az, ahogyan a hozzád nagyon közel álló ügyeket szolgálod, mindennap inspirál engem. Te vagy a legjobb férj és a legcsodásabb apa a fiunknak. Szeretünk ❤️ A legboldogabb születésnapot!” – írta Meghan.

Sőt, a hercegné egy közös képet is beillesztett az összeállításba Harryről és Vilmosról! Tehát szó sincs semmilyen viszályról a royal-családban! (Ráadásul Katalinék már lájkolták is a posztot…)

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek