Ezért hiszi mindenki, hogy Rihanna terhes

Megint azt hiszik, hogy a sztár babát vár.

Ezért hiszi mindenki, hogy Rihanna terhes

Rihanna az egyik leghíresebb és legmenőbb női előadó a világon, így nem csoda, hogy meg kell küzdenie a róla szóló pletykákkal, amik nap mint nap felröppenek a médiában. Most például azt találgatják a fanok, hogy vajon az énekesnő egy nemrégi interjújában tényleg bejelentette-e, hogy terhes. A videó péntek óta terjed futótűzkénz a Twitteren és mindenki azon gondolkodik, hogy mi lehet az igazság.

Rihanna egyébként az essence beauty márkának adott interjút, amiben a következők hangzottak el: „Fekete bőrű nőtől származom, aki fekete bőrű nőtől jött, és én is egy fekete bőrű nőt fogok szülni. Ez vagyok én. Ez benne van a gyökereimben és a szellememben és a DNS-emben. És mindig kiállok azokért, akikben hiszek, akiket szeretek és akiket tisztelek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ESSENCE (@essence) által megosztott bejegyzés, Szept 12., 2019, időpont: 6:52 (PDT időzóna szerint)

Persze előfordulhat, hogy az énekesnő tényleg kisbabát vár, de ezt csak akkor tudhatjuk biztosan, ha egyértelműen bejelenti. Itt inkább arról van szó, hogy el akarta magyarázni, mennyire büszke a származására és hogy egyszer majd továbbörökíti azt, amit kapott. Ezt az üzenetet érthették félre azok a rajongók, akik szó szerint vették, amit Rihanna mondott.

Nem ez az első eset, hogy az énekesnőt állapotosnak gondolják. 2016-ban, amikor felszedett pár kilót, mindenki azt találgatta, vajon ez a terhesség miatt történt-e. 2018-ban egy rosszul megválasztott fellépőruha miatt hitték, hogy gömbölyödik a pocakja, nem sokkal később pedig egy kamu profil osztotta meg az infót, hogy a sztár bejelentette terhességét.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek