Kylie Jenner kislányának videóján olvadozik a net

Ennél cukibbat ma tutira nem fogsz látni!

Kylie Jenner kislányának videóján olvadozik a net

Kylie Jenner nemrég egy teljesen meztelen fotóval sokkolta a rajongókat, most viszont egy totál másfajta posztja miatt robbant fel a net. A sztármami egy elképesztően édes videót tett ki az Instagram sztorijába Stormival. És ha csekkolod a felvételt, tutira kiakad a cukiságmérőd.

A vidin a kislány az aranyos kis babanyelvén azt mondja anyukájának: „love you” vagyis ugye „szeretlek”. Kylie persze szintén egy „szeretlek”-kel válaszolt a gyerkőcnek, és megpuszilja az arcát. Egyszerűen látnod kell ezt a hihetetlenül tündéri jelenetet:

View this post on Instagram

Who else has baby fever?!

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Ugye, hogy teljesen kimaxolta Kylie és Stormi a cukiságfaktort?

A celeb anyuka egyébként a legutóbbi Playboy-interjújában is beszélt Stormiról, bár egy eléggé más kontextusban. Amikor ugyanis Travis arról kérdezte, hogy a kisbaba érkezése hogyan változtatta meg a szexualitását, Kylie ezt válaszolta:  „emlékeztettél arra, hogy az anyaság és a szexualitás egymás mellett tud létezni. Csak azért, mert kimutatod a szexualitásod, még nem vagy laza erkölcsű vagy rossz anya. Szexi és szuper anya is lehetsz egyszerre.

De visszatérve még egy kicsit Stormihoz: ugye, hogy ez a videó bebizonyította, hogy szinte nincs is nála aranyosabb celebbaba? 

Még több

Sztárhírek