Így készülnek valójában Kylie Jenner fotói  

Most beleshetsz a kulisszák mögé! 

Így készülnek valójában Kylie Jenner fotói  

Kylie Jennerről sosem látni rossz fotókat, az viszont biztos, hogy szinte minden pillanata meg van örökítve, ez pedig sokakban időről-időre felveti a kérdést, hogy vajon ki az, aki ehhez asszisztál neki. Kissé furcsa elképzelni, hogy a sztárt minden percében egy fotós követi, hogy a lehető legprofibb képek készülhessenek el, pedig -mint nemrég kiderült – pontosan erről van szó.

Amber Asaly 26 éves fotóművészt most az amerikai Cosmopolitan kereste meg, hogy kiderítse, hogyan készülnek Kylieról a menő Insta-fotók. A két csaj együtt megy pihenni Kylie 27 millió dolláros yachtjára, együtt buliznak és amikor helyzet van, Amber azonnal ott terem, hogy megtalálja a megfelelő fényeket és beállításokat barátnője számára. Legyen szó egy sztárokkal telezsúfolt partiról, díjátadókról vagy családi eseményekről, a fotós mindig ott van, hogy a legjobb pillanatokat megörökítse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by amber asaly (@amberasaly) on Sep 11, 2019 at 1:36pm PDT

„Ez a nyár elképesztően csodálatos volt: Kylie-val és a hozzá hasonló gyönyörű emberekkel nyaraltam három hónapot. Szép helyeken járok, szuper képeket akarok készíteni és Kylie szintén ezt szeretné, vagyis kéz a kézben járunk és minden működik– mondta Amber a Cosmónak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Aug 12, 2019 at 8:00am PDT

A két csaj évek óta szuper barátnő és talán nem túlzás azt mondani, hogy egymás nélkül már nem is léteznének. A közös, törökországi nyaralásukon kiderült, hogy senki más nem képes úgy megmutatni Kylie-t a nagyközönségnek, ahogy Amber és a kamerája teszi. „Gyönyörű, természetes fényeink voltak, egy kastélyban éltünk, Kylie pedig gyönyörű volt. Az arca, a bőre, a kisugárzása, minden a topon volt. A kedvenc fotósorozatunkat itt készítettük” – mesélte a fotós.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Jul 19, 2019 at 5:45pm PDT

Talán meglepő, de Amber nem digitális fényképezőt használ, hanem klasszikus filmes kamerákat, ami gyakran megnehezíti a helyzetet, hiszen sokkal kevesebb kattintásra és effektelésre van lehetősége, mint mondjuk egy okostelefonnál vagy egy profi digitális gépnél. Ennek ellenére mindketten imádják, amit közösen létrehoznak és még az is ritkán fordul elő, hogy Kylie utólag belenyúl Amber munkájába.

A fiatal fotós lány persze nemcsak Kylie-val dolgozik, hanem Los Angeles, Hollywood és San Fransisco környékén is szokott lőni négány tökéletesen megkomponált képet és az Instagramját elnézve, hamarosan neki is telik majd egy több millió dolláros yachtra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by amber asaly (@amberasaly) on Aug 23, 2019 at 11:00am PDT

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek