Felmentették Britney Spears apját

Vége a családi perpatvarnak?

Felmentették Britney Spears apját

Tényleg nem ez Britney Spears legjobb éve, hiszen botrányt botrányra halmoz. Egy ideje már tudni lehet róla, hogy súlyos mentális problémákkal küzd, emiatt döntött úgy a menedzsere, hogy nem engedi dolgozni. Nemrég tovább durvultak körülötte a dolgok, exe, fiai apja, Kevin Federline ugyanis feljelentette az énekesnő apját, Jamie Spearst gyermekbántalmazásért.

A vádak szerint a nagypapa rendkívül erőszakosan viselkedett a nagyobbik gyerekkel, a 13 éves Seannal, még a szobaajtót is rátörte. Mindezt az öccse, a 12 éves Jayden végignézte. Amikor a fiai elmondták, mi történt, Kevin tombolt a dühtől. Spears nagypapát távoltartási végzéssel tiltották el az unokáitól az ügy lezárásáig. Most azonban ejtették a vádakat Jamie ellen, a rendőrség ugyanis nem talált elegendő bizonyítékot, így nem biztosak abban, hogy elkövette a bűncselekményt.

Ez az egész azért is volt nagyon ciki, mert Brit az utóbbi időben nem volt beszámítható, ezért az apja, Jamie lett a gyámja, ami azt jelentette, neki kell nevelnie a fiúkat. Most persze visszalépett, úgy tűnik, igyekszik eltűnni a nyilvánosság elől.

Kevin Federline egyelőre nem kommentálta a dolgot, ahogyan Britney Spears sem. Utóbbi egyébként még mindig az Instagramjával van elfoglalva, folyamatosan gyártja a fura videókat és fotókat. A kommentek alapján a rajongói jobban örülnének, ha az egészségére koncentrálna, mert ezek a posztok konkrétan zavarba ejtőek. Te mit gondolsz?

 

View this post on Instagram

 

Skinny jeans 👖 🐠👖here I come !!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Sep 16, 2019 at 6:00pm PDT

Még több

Sztárhírek