Kendall Jenner durván beszólt Khloé Kardashiannek

Újabb botrány van készülőben?

Kendall Jenner durván beszólt Khloé Kardashiannek

Kendall Jenner a napokban Londonban a Burberry 2020-as tavaszi kollekciójának divatbemutatóján vonult végig a kifutón homokszőke hajával, meglepve ezzel mindenkit. Senki nem számított ugyanis arra, hogy a sztármodell ekkora frizkóváltást tervez, de az biztos, hogy ez a szín is szuperül áll neki. Sokkal természetesebb szőke színt választott, mint a testvérei annó: Kim és Kylie is a feltűnőbb, platina árnyalatra szavaztak.

A Kardashian-lányok közül jelenleg Khloé hódít még szőke tincsekkel, így ki is használta az alkalmat, hogy mindenkit emlékeztessen rá. A sztárcsajtól egy rajongója kérdezte meg, hogy mit szól Kendall frizujához, amire Khloé egyszerűen ennyit írt: „Így is annyira tökéletes! Úgy értem, most pontosan úgy néz ki, mint én.”


Kendall nem hagyta szó nélkül a tesója megjegyzését, és elég durván válaszolt Twitteren: „Csak szeretnéd, ribi.” Persze viccnek szánta a dolgot, de azért elég fura így kívülről nézve.


Főleg, hogy a Kardashian-tesók kisebb dolgokon is összekapnak és vérig sértődnek. A családról szóló reality utolsó részében például Kim és Kourtney veszett össze azon, hogy Kim megvádolta a testvérét azzal, hogy az ő stílusát másolja. Ebből pedig hatalmas vita robbant ki, ami azzal zárult, hogy Kourtney szerint Kim még az ügyvédi vizsgát sem tudja letenni…

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek