Nem fogod, elhinni mennyit keres Kit Harington

A Trónok harcának hála a pénz miatt nem kell aggódnia!

Ki ne imádta volna a Trónok harca sorozatot, főleg a Kit Harington által megformált Havas Johnt! Igaz, hogy az utolsó évad sokaknak hatalmas csalódás volt, de a sorozat színészei így is szép fizut kaptak érte. Így az A-listás szereplők, mint Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington, Lena Headey (Cersei Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), és Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister) a világ legjobban fizetett sorozatszínészeivé váltak.

Na, de mennyi is az az annyi? A Trónok harca első 4 évadának fizuiról nincsenek pontos infók, de valószínűleg itt még nem csillagászati összegről lehetett szó, hiszen egyikük sem volt befutott színész.

Az 5. és 6. évadra viszont a színészek összefogtak és együtt leültek tárgyalni a HBO-val egy magasabb fizetésért, hiszen az általuk megformált karakterek miatt is lett olyan sikeres a sori. Szerencsére ezt a készítők is belátták, így epizódonként 300 ezer dollárt (90 millió forintot) kaptak a sztárok. Mivel Kit ebben a két évadban összesen 17 epizódban szerepelt a 20-ból, így ő több mint 5 millió dollárt (1,5 milliárd forint) keresett, durva igaz?

Ezek után az utolsó 2 évadra még többet harcoltak ki maguknak a sztárok, hiszen 2018-ban a Trónok harca lett a legnépszerűbb sorozat, úgy, hogy abban az évben egyetlen egy új rész sem jött ki. Pont ezért a színészek epizódonként 500 ezer dollárt (1,5 millió forintot) kaptak készhez. Kit mind a 2 évad összes részében szerepelt, így összesen 11,6 millió dollárt (3,5 milliárd forintot) keresett.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek