Taylor Swift visszavonul?

Nehezen tudja feldolgozni a rengeteg negatív kritikát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Taylor Swift visszavonul?

Taylor Swift a Rolling Stone magazinnak adott egy olyan interjút, amire évek óta nem volt példa: őszintén mesélt a legmélyebb gondolatairól és félelmeiről is. Nem titok, hogy az énekesnőt rengeteg negatív kritika éri, bármit csinál, nemcsak a trollok találják meg, de még a rajongói is kiakadnak rajta.

„Olyan érzés, mintha elragadott volna a dagály. Ilyenkor mit tehetsz? Fröcskölsz össze-vissza vagy visszatartod a levegőt és reméled, hogy újra felszínre kerülsz? Utóbbit csináltam én is. És 3 évembe tellett”– meséli a sztár a magazinnak, majd hozzáteszi: „Itt ülünk és interjúzunk – a tény, hogy már csináltunk egyszer interjút az egyetlen magyarázat arra, hogy nem izzadok le teljesen.”

Persze az biztos, hogy sok bátorság kellett, hogy Taylor belemenjen egy ilyen interjúba, ahol a Kanye Westtel való viszonyáról kérdezik és arról, hogy milyen a kapcsolata az egykori sztárbarátnőivel. A beszélgetés legérdekesebb része mégis az, amikor az énekesnő bevallja, hogy ott akarta hagyni a zenélést: „Nagyon sokat gondolkodtam rajta. Azon agyaltam, hogy a szó és az önkifejezés az egyetlen fegyverem – és ezeket a szavakat, vagy bármit, amit írok, mindent ellenem fordítanak. Az emberek imádnak útálkozni. Olyanok, mint a piranhák. Az emberek olyan jól szórakoztak, miközben viccet csináltak belőlem, és nem sok okra volt szükségük, hogy ezt tegyék” – magyarázza Taylor.„Úgy éreztem, hogy reménytelen a helyzetem. Rengeteg agresszív dalszöveget írtam folyamatosan, amikről tudtam, hogy sosem jelentetem meg, arról írtam, hogy milyen érzés szégyen-spirálba kerülni. Nem tudtam, hogyan tanulhatnék ebből az egészből. Mert nem voltam biztos abban, hogy amit teszek, az rossz… még ha nehéz is néha és nagyon fáj, de próbálom megérteni az embereket, akik nem kedvelnek engem…” – teszi hozzá az énekesnő.

Címkék: énekesnő interjú kritika negatív kritika rajongók sztárhírek sztárok taylor swift trollok visszavonulás zenélés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.

Daniel Craig nem akarja, hogy nő legyen a következő James Bond

A most leköszönő James Bondnak nagyon nyomós érvei vannak az ellen, hogy a következő 007-est egy nő alakítsa. És mi affelé hajlunk, hogy igazat adjunk Daniel Craignek.