Kedves dolgot tett Meghan és Harry Archie nevében

Ez neked is tetszeni fog!

Kedves dolgot tett Meghan és Harry Archie nevében

Archie Harrison még féléves sincs, máris rengeteg szuper dologban volt része: megismerte Anglia királynőjét, nyaralt Ibizán, sőt nemsokára Afrikába repül a szüleivel. Most még egy dolgot felírhatunk a menő dolgok listájára, a kisfiú ugyanis 5440 dollárt, azaz nagyjából 1,6 millió forintot adományozott egy mozambiki jótékonysági szervezetnek, hogy Guinjata Bay-ben úszómedence épülhessen és a lakosokat megtanítsák úszni.

Persze valójában nem a kicsi küldte a pénzt a nem létező fizujából, hanem Meghan és Harry adományoztak Archie nevében. Ahogy az amerikai Harper’s Baazar magazinban olvasható, Guinjata egy tengerparti város, ahol a lakosok nagy része nem tud úszni és emiatt évente 12-en fulladnak meg a tengerben. A Love the Oceans nevű non-profit szervezet pont ezért szervezett gyűjtést, hogy megkezdődhessen a szakszerű úszásoktatás.

A szervezet dolgozói elárulták, hogy teljesen el voltal ájulva, amikor megkapták az összeget, de először nem voltak benne biztosak, hogy az honnan is érkezett. Meghan és Harry ugyanis „Archie HMW” nevében utalta át a pénzt, és nem sokkal később a @sussexroyal Instáján a royal pár posztolt is a Love the Oceansről — így a dolgozók azonnal rájuk kezdtek gyanakodni. Pár telefonhívás után pedig ki is derült, hogy Meghan, Harry és Archie állnak a dolog mögött. Ezzel pedig Archie hivatalosan is megkezdte a jótékonykodást.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek