Brad Pitt brutál őszinte vallomást tett

Úgy tűnik, hogy a válás jobban megviselte őt, mint gondoltuk…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brad Pitt brutál őszinte vallomást tett

Brad Pitt és Angelina Jolie szakítása mindenkit sokként ért, főleg azért, mert a hírek szerint a színész botrányos viselkedése miatt alakultak így a dolgok. A sztori onnan indult, hogy egyszer Brad a magángépén túl sokat ivott, és állítólag az akkor 15 éves Maddox védte meg az anyját tőle. Ezután pedig az egész család kettészakadt. Szóval Brad kapcsolata a gyerekekkel sajnos örökre megváltozott, Maddox pedig szinte meg is tagadta őt… Egy névtelen informátor szerint a tini „nagyon közel áll Angie-hez”, de „nem úgy gondol magára, mint Brad Pitt fiára”. Sőt, most, hogy a srác elkezdte az egyetemet Dél-Koreában, azt mesélte, fogalma sincs arról, látják-e még egymást az apjával. Azért ez elég durva, nem?

Valószínűleg Brad is tudja, hogy még sokat kell dolgoznia azon, hogy helyrehozza kapcsolatát a fiával. Egy interjúban nemrég elárulta, hogy ma már készen áll a neki fontos dolgokkal foglalkozni, és hisz a megbocsátás erejében. „Remélem, hogy az összes megbánásommal meg tudok majd birkózni. Sok mindent kell saját magamnak is megbocsátanom, és ha van valaki, akitől elnézést kell kérned, akkor nem tehetsz mást, minthogy helyrehozod a hibáidat. Csak ezután lehet túllépni a megbánáson. Én nagy hívője vagyok a jóvátételnek.”

Brad azt is mondta, sokszor gondolkozik azon, hogyan segíthetne a gyerekeinek: „Az én apukám mindig azt mondta, hogy szebb életet akar nekünk adni, mint amilyen neki volt. Ez sikerült is, hiszen ő elképesztő szegénységből származott. Sokszor gondolok arra, én vajon mit tehetnék azért, hogy jobb élete legyen a gyerekeimnek. Remélem azzal, hogy nyitott vagyok velük, ez sikerülhet.” De kiderült az is, hogy (valószínűleg a válás miatt is) a színész gyakran érzi magát magányosnak, és nehezen küzd meg a saját démonaival: „Mindenki átmegy sötétebb periódusokon az életében, amikor úgy érezi, hogy eltávolodott mindenkitől, és csak a magány marad neki.”

Te gondoltad volna, hogy ennyire megviselte a válás?

Címkék: angelina jolie Brad Pitt interjú maddox nyilatkozat vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.

Daniel Craig nem akarja, hogy nő legyen a következő James Bond

A most leköszönő James Bondnak nagyon nyomós érvei vannak az ellen, hogy a következő 007-est egy nő alakítsa. És mi affelé hajlunk, hogy igazat adjunk Daniel Craignek.