Videón Harry és Meghan első cuki pillanata Afrikában

Kimaxolták a cukiságfaktort!

Videón Harry és Meghan első cuki pillanata Afrikában

Harry herceg és Meghan hercegné végre megérkeztek Fokvárosba, amire már mindenki nagyon várt. Már csak azért is, mert Archie születése óta a fanok nem sokszor láthatták a kedvenc royal párjukat, a kisfiút pedig szinte végképp. Meghan ugyanis mindent elkövet azért, hogy Archie a lehető legkevesebbet szerepeljen a nyilvánosság előtt. Most sikerült pár lesifotót készíteni a kicsiről, amikor a család repülőre szállt, de emellett elözönlötték a netet a Meghanról és Harryről készített felvételek is.

Az egyik ilyen egy nagyon cuki videó, amin éppen egy közös fotóra készül a pár a helyiekkel, és Harry megigazítja Meghan copfját. A kedves jelenetet szerencsére videóra vették és amióta felkerült a netre, azóta futótűzként terjed. Nem csoda, hogy a fanok imádják, nézd csak:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan (@_duchess_of_sussex) on Sep 23, 2019 at 5:04am PDT

Nem ez az első eset, hogy Harry akcióba lépett, hogy megigazítsa felesége frizkóját. Emlékszel még arra, amikor egy hasonló vidi jelent meg 2018 szeptemberében a párról? Meghan haját összekócolta a cél, Harry viszont ott állt mögötte és segített rendbe tenni a tincseket. Majd ezek után még a fejét is a szerelme vállára hajtotta, amin persze mindenki elolvadt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👑 Meghan And Harry News (@meghan_harry_news) on Sep 20, 2018 at 12:23pm PDT

Mivel a hercegi pár egy darabig most Afrikában tartózkodik, remélhetőleg rengeteg hasonló felvétel készül még róluk. Ha szerencsénk van, a kis Archie-t is láthatjuk még párszor az út alatt!

Még több

Sztárhírek