Angelina Jolie szőkére festette a haját

Rá sem lehet ismerni!

Angelina Jolie szőkére festette a haját

Ha szereted a Marvel világát, akkor biztosan hallottál már a The Eternals címet viselő képregényekről, amelyekből (a rajongók legnagyobb örömére) hamarosan film is készül. A dolgok pedig olyan őrült ütemben haladnak előre, hogy a forgatás részleteiről nyár eleje óta folyamatosan szivárognak ki az infók – többek között arról is, hogy kik lesznek majd a főszereplők.

Salma Hayek és Kit Harington például biztosan ott vannak a csapatban, mivel nemrég a színésznő Instagram profilján egy cuki szelfit osztott meg a színésszel, a kép alá pedig azt írta, hogy még mindig nem tudja elhinni, hogy Jon Snow megformálójával dolgozhat együtt… Sőt! Azt is megjegyezte, hogy „Kit is the best!”, vagyis Kit a legjobb.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I still can’t believe that I’m working with #jonsnow ! Kit you’re the best!!! Todavía no puedo creer que estoy trabajando con Jon Snow!!! #theeternals #gameofthrones #kitharington

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés, Szept 17., 2019, időpont: 7:12 (PDT időzóna szerint)

Most pedig újabb szereplő kilétére derült fény, ugyanis kiderült, hogy Angelina Jolie is játszik a filmben – méghozzá egy természetfeletti erőkkel rendelkező harcos amazon, Thena bőrébe bújik majd. Az angliai forgatásról készült néhány lesifotó, amin a színésznő bő, fehér ruhában áll egy tóban, ahol épp valakinek a hamvait készül elszórni – legalábbis a kezében szorongatott tárgyról, ami egy kisebb urnának néz ki, erre lehet következtetni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nami Nishiyama (@ondacinefila) által megosztott bejegyzés, Szept 23., 2019, időpont: 10:39 (PDT időzóna szerint)

És képzeld, a szerep kedvéért Angie nagy lépésre szánta el magát: gyönyörű, barna haját egészen világos szőkére – szinte fehérre – kellett festetnie. A sztárt eddig még nem nagyon lehetett szőke hajjal látni, így nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen lesz szuperhősként ezzel a Marilyn Monroe-külsővel. De az biztos, hogy őrületesen mutat majd a mozivásznon a szöszi tincseivel!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek