Ezért nem viseli Meghan hercegné a gyűrűit Afrikában

A döntése egyébként teljesen érthető!

Ezért nem viseli Meghan hercegné a gyűrűit Afrikában

Meghan és Harry pár napja Afrikába utazott, és persze azóta folyamatosan az ő képeikkel és videóikkal van tele a net – na meg azzal, hogy milyen lazán beálltak a tömegbe táncolni. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor ez talán nem is teljesen véletlen, hiszen a palota állítólag abban reménykedik, hogy ez a körút javít majd azon a képen, ami az utóbbi időben kialakult Harryről és feleségéről. (Hát igen, a sok magánrepülős kiruccanás nem tett jót a hírnevüknek…)

Szóval Megék egyértelműen a legközvetlenebb royal pár címére hajtanak, és gyakorlatilag minden létező protokollt megszegnek. Például kézen fogva sétálnak, nyilvánosan csókolóznak, na meg azt sem hagyják, hogy Őfelségének szólítsák őket. A szemfüles fanok pedig azt is észrevették, hogy Meghan nem viseli sem az eljegyzési gyűrűjét, sem pedig azt, amit a házassági évfordulójuk / Archie érkezése után kapott.  Ilyen eddig egyszer fordult elő még a terhessége alatt, azért, mert megdagadtak az ujjai. Ezúttal viszont teljesen más okból hagyta otthon az gyűrűket, méghozzá azért, hogy Harry felesége szeretné, ha az embernek nem hercegnéként tekintenének rá. Ezen a körúton a jóval visszafogottabb ékszerekre szavazott, úgyhogy így a megjelenése még hétköznapibb lehet, amikor találkoznak vele. Egyébként ha megfigyeled Meghan afrikai szettjeit, teljesen egyértelmű, hogy ezúttal a casual outfitekre szavazott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan Mountbatten-Windsor (@hrhmeghan_markle) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2019, időpont: 9:44 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan Mountbatten-Windsor (@hrhmeghan_markle) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2019, időpont: 9:37 (PDT időzóna szerint)

Neked melyik a kedvenc Meghan szetted eddig Afrikából?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek