Meghan hercegné végre mesélt Archie-ról

Fontos royal teendői mellett jutott ideje arra is, hogy egy kicsit a magánéletéről is beszéljen.

Meghan hercegné végre mesélt Archie-ról

Harry herceg és Meghan hercegné kisfia, Archie Harrison idén május 6-án, vagyis közel 5 hónappal ezelőtt született meg. Azóta a hercegi pár minden idejét vele tölti, amikor csak tudja. Nem véletlen, hogy afrikai útjukra is magukkal vitték a bébit, hiszen nem szeretnének nélküle lenni több mint 1 hetet.

A royal pár nem nagyon szokott a magánéletéről beszélni, de a brit Daily Mail szerint a hercegné most megnyílt a fokvárosiak előtt, és ejtett pár szót az anyasággal kapcsolatos friss tapasztalatairól (sőt, meg is mutatta a kisfiút!). Elmondta, hogy szerencsére könnyű dolga van, mert Archie csodálatos gyerek. De azt is bevallotta, hogy a 11 órás repülőúton csak félig nyitott szemmel mert aludni, hiszen tudni akarta, hogy minden rendben van-e a kicsivel. Sőt, készült egy felvétel is, amin Meghan hercegné épp viccelődik is egy sort azzal kapcsolatban, hogy semmire nincs idejük, mert minden percüket egy öthónapossal töltik együtt.


Ezzel kapcsolatban egy fokvárosi séf azt iselárulta, hogy mit gondol a párról: szerinte Harry és Meghan nagyon jó szülők, látszik, hogy boldogok, és nagyon jó energiát árasztanak: „Törődő emberek, ez a munkájukon is látszik. Archie-ról is beszéltek, hogy jól érzi magát, amióta itt vannak, azt mondták, nagyon jó gyerek. Látszik, hogy boldogok.”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek